Odelo Nine Badrić je savršeno za sunčane dane

Foto:Instagram/badrich

Sa dolaskom lepog vremena svi težimo da se oslobodimo sumornih boja i teških materijala i razvedrimo svoj ormar. To je uradila i Nina Badrić, prelepa hrvatska pevačica koja je prošetala odelo idealno za proleće.

Nina je ikona stila i jedna od najbolje obučenih žena Balkana – uvek bira glamurozne komade koji su u trendu. Pevačica neretko ponese i hight street brendove, pa je tako Nina blistala i u Zara haljini koja je koštala 2.500 dinara.

Ovoga puta, baš pred sedmicu u kojoj stiže pravo proleće, Nina ima jednako radosnu modnu kombinaciju koja je puna poleta i vedine.

Ona je na Instagramu pokazala sjajno ukrojeno, lagano prolećno odelo – naravno, cvetnog printa.

Odelo, koje čini dugi sako i široke lepršave pantalone, ima divan dezen u vidu modro plavih, roze i žutih ruža. Ovaj retro print izgleda veoma romantično i nežno, ali je veoma efektan.

Već možemo da zamislimo kako pijemo kafu u nekoj osunčanoj bašti baš u ovakvom odelu.

Nina je svoje odelo stilizovala uz Chanel cipele i zanimljivu frizuru, naravno i upečatljiv ruž.

Pročitajte još:

A komplet smelog dezena i laganog materijala je nešto što uvek vredi imati u ormaru. Osim što izgleda veoma šik, lako ga je obući uz neke klasične cipele i suptilan nakit.

Ukoliko ne volite odela, suknja i blejzer takođe su jedna varijanta kompleta, koji će dominirati narednom sezonom i kojima ćete sigurno biti zapaženi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram