Kejt Midlton u roze odelu drži modni čas

Kejt Midlton i princ Vilijam; Foto: Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton je posetila nedavno kol centar londonske ambulante, koja obavlja komunikaciju sa građanima u vezi sa koronavirusom, kako bi im pružila podršku. Vojvotkinja od Kembriža se pojavila u fenomenalnom, a pristupačnom roze odelu, koje je sjajan izbor za prolećne dane.

Kejt i princ Vilijam su u poseti porazgovarali sa zaposlenima, koji rade u sklopu britanske Nacionalne zdravstvene službe (NHS) ali se, prenose britanski mediji, nisu nijednom rukovali sa ljudima, a u više navrata su dezinfikovali ruke. Oni su ovom posetom želeli da podrže zdravatvene radnike i sve one koji rade na sprečavanju širenja smrtonosnog virusa, a Kejt je za tu priliku odabrala komplet zagasitoroze boje, koji je svima zapao za oko.

U pitanju je žensko odelo britanskog brenda Marks & Spencer, čime je dodatno oduševila fanove, jer podržava domaće marke odeće.

Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

 

Jednostavan, a efektan komplet, košta oko 280 dolara, i idealan je odabir i po kroju, i po boji, koja nije uobičajena sa odela. Kraće pantalone, koje jedva sežu do gležnjeva, vojvotkinja je uparila sa jednostavnim salonkama, a ispod sakoa je obukla običnu belu majicu, bez nepotrebnih aksesoara.

Odevna kombinacija koja je ujedno i ozbiljna i u skladu sa situacijom, ali i razigrana i idealna za proleće, pokazala se kao pun pogodak za Kejt, koja ponekad ume da izgleda preozbiljno. Odela su, inače, već dugo jako popularna u ženskoj modi, mada ih najčešće i dalje viđamo u crnim ili belim varijantama. Roze odelo je hrabar odabir i lepo osveženje, koje bismo voleli češće da viđamo na ulicama.