Oči ćerke Anice Dobre su još plavlje uz novu boju kose

Moda i lepota 21. jun 202016:40 > 11. maj 2021 12:11
Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Glumicu Minu Sovtić, ćerku Anice Dobre publika uglavnom prepoznaje po velikom talentu i krupnim plavim očima. Prirodan izgled i kućni ljubimci su joj zaštitni znak na Instagramu, a sada je u storiju na toj društvenoj mreži pokazala i novu boju kose.

Nova nijansa koju nosi Mina je ružino drvo, što je samo malo „pojačanje“ u odnosu na neutralniju boju koju je imala.

Mina Sovtić Foto: instagram@knifeafterdark

Trend pink kose je već nekoliko godina prisutan u svetu mode, a slične nijanse videli smo na revijama Gucci i Louis Vuitton, ali i na Bili Ejliš, Kari Delevinj i Džordži Mej Džeger.

Mina Sovtić je prošle godine izjavila da želi da otvori azil za pse, što je izazvalo oduševljenje njene publike koja je pamti po ulogama u serijama „Žigosani u reketu“, „Dug moru“, „Ubice mog oca“, „Koreni“.

View this post on Instagram

Lun ?

A post shared by Mina Sovtic (@knife_afterdark) on

„Moja ideja jeste da se bavim režijom i produkcijom u budućnosti kada mnogo više naučim o poslu, zato što svaki snimajući dan naučim nešto novo. U ovom poslu čovek ne prestaje da uči.

Imam već neke priče koje su meni zanimljive, ali ću ih stvarati u trenutku kada bude vreme za to i kada budem spremna. Volela bih da se bavim i drugom stranom pričanja priče i to je ono što je mene oduvek zanimalo – da li kroz pisanje, glumu, režiju ili produkciju. Vidim svoju budućnost u tome i idem u smeru da jedno ne isključuje drugo“, rekla je Mina za Novosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram