Tri nijanse za plavuše koje će biti hit ovog leta

Moda i lepota 26. feb 202012:26 > 11. maj 2021 12:12
Kendal Džener, Elsa Hosk i Stela Maksvel; Foto: Profimedia.rs

Frizer Džejson Hogan, koji svoje umeće demonstrira na kosama holivudskih zvezda, predstavio je tri nijanse plave koje će ovog leta biti hit.

Plavuše su oduševljene bojama koje Hogan predlaže i već primenjuje u svom salonu, iako je u gomili nijansi, pepeljastoj, sunce plavoj ili ledeno beloj, teško pronaći nešto novo što će razbiti monotoniju. Za leto koje nam dolazi trend će biti boja šampanjca i razne varijante na tu temu koje izgledaju odlično jer kosa ne gubi sjaj i deluje negovano i zdravo.

Džejson Hogan iz salona „Josh Wood“ kaže da šampanjac nije samo za specijalne prilike. „Učinite da šampanjac postane deo vaše svakodenvice. Još od 17. veka on se povezuje s kraljevskim dvorom, bogatstvom i prestižom, a 1905. je ova boja zvanično ušla i u engleski jezik. Nežna, svetlo zlatna nijansa postala je sinonim za luksuz, pa bi trebalo da je uključite u svoj režim farbanja kose“, kaže on.

Šampanjac plava

Karolina Kurkova
Karolina Kurkova; Foto: Profimedia.rs

Klasična, bezvremenska i bogata, ova plava nijansa ne samo da je lepo izbalansirana i ludački sija, već može da upotpuni prirodnu boju kose ako želite da postignete što prirodniji izgled.

Vintidž šampanj plava

Ketrin Vinik
Ketrin Vinik; Foto: Profimedia.rs

Mekša nijansa koja i dalje asocira na bogatstvo. Dopunjena je pramenovima u boji karamele koji kosi daju dimenziju i redefinišu plavu boju.

Roze šampanj plava

Hejli Boldvin
Hejli Boldvin; Foto: Profimedia.rs

Ova nijansa je mekša i pogodna je za sve boje kože, pa je široko primenjiva. Savršena je za vrele letnje noći uz čašu šampanjca.