Nova Xiaomi kampanja stavlja vas ispred objektiva legende

Foto:promo

Oprobajte se u ulozi modela 6. aprila, od 12 časova, u Galeriji Štab

Masimilijano Toskaneli, italijanski modni fotograf poznat po mnogim svojim radovima, od kojih je veliki broj zabeležio na Nedeljama mode i fotografisanjima širom sveta, biće deo Xiaomi kampanje „Ti, u oku legende“ kojom se promoviše najnoviji telefon Xiaomi 14 Ultra.

Naime, kompanija koja je prepoznala avangardne sposobnosti Italijana i njegov jedinstveni umetnički izraz, želela je da kroz njegov talenat i oštro oko za detalje, prikaže i moć kamere novog telefona. S toga će u Galeriji Štab, u TC Galerija, 6. aprila sa početkom u 12 časova, Toskaneli održati besplatno fotografisanje svih onih koji budu želeli da se oprobaju u ulozi modela i uvere u svestran i izuzetan sistem kamera Xiaomi 14 Ultra. Svi koji budu učestvovali u projektu, dobiće na poklon svoju fotografiju sa potpisom Toskanelija, uz mogućnost da se nađu i na bilbordima širom grada.

Ove subote, iskoristite priliku i budite poput italijanske zvezde ili svetskog modela koji su već bili ispred objektiva Masimilijana Toskanelija i napravite uspomenu za ceo život.