Nova „Keri haljina“ je konkurencija i čuvenoj goloj haljini

Sara Džesika Parker Sarah Jessica Parker Seks i grad, Sex and the city
Sara Džesika Parker Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Sećate li se mini haljine boje kože koju je Keri Bredšo nosila na svom prvom sastanku sa Zverkom? Čuvena golišava haljina iz 15. epizode ​​druge sezone serije "Seks i grad" sada je dobila naslednicu, ali u sofisticiranijem i prefinjenijem izdanju.

Nebrojeno je mnogo odevnih izdanja Keri Bredšo koje su stekle kultni status, a među njima je svakako i pomenuta gola haljina kojoj ni Zverka nije mogao da odoli. Lik koji je status modne ikone stekao u seriji „I baš tako …“, nastavku „Seks i grada“, pokazaće mnoge nove kombinacije za pamćenje, a među njima se izdvojila haljina koja se takmiči sa najupečatljivijim izdanjima glavne junakinje, piše Zadovoljna.hr. 

U poslednjim snimljenim scenama u Njujorku, u kojima Keri odlazi na tajni sastanak sa Zverkom, glumica nosi haljinu od mekog rastegljivog materijala koji prijanja uz telo i maksimalno naglašava figuru. Svetloplava haljina midi dužine ima nabore i jedno golo rame i seže ispod kolena.

Atraktivnu kreaciju potpisuje dizajnerka Norma Kamali, a model haljine zove se Diana. Nije iznenađujuće što je haljina rasprodata na veb stranici Net-a-Porter, a cena joj je bila 215 dolara.

I ova kreacija, u poređenju sa kultnom golišavom haljinom iz druge sezone „Seks i grada“, pokazuje koliko je modni stil Keri Bredšo sazrevao tokom godina, ali je zadržao izrazitu smelost i razigranost.

Plavu haljinu, koja se takođe takmiči sa čuvenom haljinom sa prvog sastanka sa Zverkom, Keri nosi sa belim satenskim blejzerom, tašnom sa zmijskim dezenom i štiklama sa svetlucavim kamenjem.

Sara Džesika Parker Sarah Jessica Parker Seks i grad, Sex and the city
Sara Džesika Parker Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram