Nit koja Konstraktu povezuje i sa Milicom Pavlović i sa Sajsi MC

konstrakta
Foto: Ivan Dinić/Nova S, Nova.rs

Avangardna šminkerka koja je otputovala sa Konstraktom u Torino stoji iza mejkapa mnogih poznatih lepotica.

Irena Miletić je otputovala sa Konstraktom u Torino na pesmu Evrovizije gde će biti zadužena za pevačicin izgled na sceni.

Vrhunsku šminku na Konstraktinom licu smo već imali priliku da vidimo mnogo puta, a malo smo istražile i videle koga sve to šminka ova prava mađioničarka.

Jedna od čestih klijentkinja je Milica Pavlović koja je poznata po svom umeću neverovatne scenske transformacije. A Irena je bila zadužena za nekoliko njenih mejkapova.

Milica u svojim spotovima često deluje kao potpuno druga osoba, a sad znamo da je za to zaslužna i ova vešta šminkerka.

Deluje da su se odlično složile i uklopile stilove jer Milici svaki izabrani look dobro stoji. Vidimo i da se Irena ne boji izazova i inovacija, pa je saradnja sa Milicom sigurno bila uzbudljiva.

Još jedna od njenih klijentkinja sa scene je i pevačica Sajsi MC. Ona se odlučila za klasiku koja je uvek u trendu – crni ajlajner i crveni ruž.

Irena je to sjajno obavila, a Sajsi izgleda odlično.

Tu je i interesantna šminka Jelene Nikolić, poznatije kao Kontrakulturne. Jelena na svom licu nosi upečatljivi crveni ajlajner u kombinaciji sa pletenicama.

U Ivaninim radovima vidi se da ona obožava avangardni stil i jarke boje na kapcima svojih modela, pa tako posebno zapada za oko look modela Isidore Joković sa neon plavim ajlajnerom.

Ireninu šminku voli i glumica MIna Sovtić.

Ona bira prirodniji look – bled ten i zemljane tonove senke i karmina, koji odlično idu uz njenu kosu boje cigle.

***

Bonus video: Dva načina da svoje obrve dovede do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram