Neverovatno seksi kombinacija u kojoj najlepša doktorka u Srbiji ide na kafu

Milica Bukumirović Foto: Instagram/milicaa_22_

Milica Bukumirović poznata je kao najlepša doktorka medicine u Srbiji i modna influenserka koja nas svakom kombinacijom oduševi. Posebno nam se dopalo izdanje u kojem izlazi na opuštenu popodnevnu kafu.

Milica Bukumirović je jedna od najbolje stilizovanih influenserki. Ona privlači pažnju svojim talentom za modu, sjajnim savetima za negu, ali i redovnim podsećanjem svih nas da su obrazovanje i kultura ispred svega.

Miličin feed na Instagramu predstavlja neiscrpnu dozu inspiracije. Bilo da vam fali ideja šta da obučete na posao ili u grad, možete naći neki od njenih stajlinga koji će vas zasigurno podsetiti da nešto slično već imate, ali da jednostavno niste videli ta dva komada u istom autfitu. Posebno kada je reč o tome u čemu biste mogle opušteno, ali savršeno stilizovano da pijete popodnevnu kafu.

Znamo da većina žena upravo u ovim momentima muči najveću muku. Šta obući za kežual prilike, a da ne izgledamo kao da smo izašle u pidžami, ali i da ne budemo previše sređene?

Pa, Milica je u tome ekspert. Jedan od primera je upravo njena bela strukirana haljina sa naramenicama i zlatnim dugmićima, koju je ona do pola otkopčala. Tako jednostavno, a tako efektno. I neverovatno seksi!

Milica Bukumirović Foto: Printscreen/Instagram/milicaa_22_

Ona celokupnom autfitu nije dodavala ništa sem naočara, baš kao što je sa istim modelom uradila i naša poznata manekenka Danijela Dimitrovska koja nosi isti model brenda QUESTIONMARK. I ona ga je iskombinovala sa efektnim naočarima za sunce i sa kaubojkama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram