Nevaljali top Megan Markl ispao hit leta

megan markl
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl se krije od javnosti već neko vreme, otkako više nije zvanično član britanske kraljevske porodice. Ipak, i dalje se priča o njenim modnim kombinacijama kojima je kršila stroge norme. Među njima je i jedna "nevaljala" bluza koja je sada pravi modni trend.

Megan je sa suprugom Harijem i sinčićem Arčijem zamenila život pod lupom javnosti onim znatno mirnijim u SAD-u.

Prethodno je u samo dve godine postala jedna od najpopularnijih žena sveta. Na svakom koraku je privlačila pažnju, posebno svojim odevnim kombinacijama koje su mnogi pomno analirizali i neretko kritikovali.

Pročitajte još:

Šta god da obuče, nije mogla da udovolji najvećim kritičarima koji bi nalazili zamerku za svako njeno modno izdanje. Jedno od njih bila je i kombinacija koju je 2019. godine nosila u Kejptaunu u Južnoj Africi prilikom odavanja počasti ubijenoj 19-godišnjoj studentkinji.

Megan je privatno posetila mesto na kom su stanovnici tog grada vezali vrpce u znak sećanja na devojku, a fotografija vojvotkinje potom je objavljena na tadašnjem službenom Instagram profilu Saseksa.

megan markl
Foto: SussexRoyal/ALPR/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

„Smatram da je ova kombinacija potpuno neprimerena za članicu kraljevske porodice i koja posećuje ovakvo mesto. Znam da je poseta bila privatna, ali postala je javna nakon što je njena fotografija objavljena na Instagramu. Ima toliko drugih kombinacija koje bi bile primerenije ako je već želela da bude jednostavna, poput obične bele bluze dugih rukava i crnih pantalona“, bio je jedan od komentara sa stranice posvećene vojvotkinjinom stilu.

Drugi su zaključili i kako je kombinacija farmerki i topa bez rukava previše mladalačka za nju.

Fanovi koji su stali u njenu odbranu komentarisali su kako ona u svoje privatno vreme može da obuče šta god želi i da se njena kombinacija za vruće i sparno popodne u Kejptaunu nije previše razlikovala od odevnih komada koje su, sudeći prema fotografijama, drugi posetioci spomen-mesta nosili taj dan.

megan markl
Foto: Madewell

I danas, gotovo godinu dana nakon što ga je nosila, kontroverzni top izaziva veliku pažnju, ali sada zato što je u trendu ovog leta i jer ga ima na rasprodajama.

Pamučni top brenda Madewell koji je napravljen i u crnoj varijanti, prodaje se po ceni od oko 20 evra. A do sada se pokazalo da se sve što nosi Megan, pa potom bude na rasprodaji, razgrabi u radnjama za tili čas.

Naravno, slične modele je moguće nabaviti i u drugim radnjama, i nešto drugačijeg kroja i drugih nijansi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram