Nepogrešiv način da nosite mini suknju

Moda i lepota 28. jun 202118:58 > 20:10
Šarliz Teron
Foto: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Kratke pantalone i suknje dušu su dale za nošenje po vrućinama, ali dizajneri su se dosetili da i ta dva popularna letna predmeta spoje u jedan. Tako je nastao skort (složenica od engleskih reči shorts i skirt), zanimljiv komad koji je nosila Šarliz Teron na projekciji filma Brzi i žestoki 9.

Šarliz Teron fotografi neretko ulove kada glumica odlazi u teretanu, a odevno izdanje za prikazivanje novog nastavka slavne akcijske franšize istaknulo je rezultate naporne i predane vežbe. Prelepa oskarovka nosila je skort modne kuće Dior, čije je Šarliz dugogodišnje zaštitno lice, a reč je o odevnom predmetu koji napred izgleda kao mini suknja na preklop, a pozadi kao šorc, piše zadovoljna.hr.

Šarliz Teron
Foto: Robin Marshall / INSTAR Images / Profimedia

Spajanjem šorca i suknje dobije se atraktivnost kratke suknje i praktičnost kratkih pantalona, te se tako izbegnu moguće nezgode kad osoba sedne ili se sagne. Uz crni skort 45-godišnja lepotica nosila je klasičnu belu košulju podvrnutih rukava i elegantnu crnu torbicu takođe s Diorovim potpisom, model naziva 30 Montaigne. Kožne crne gležnjače na izraziti špic ukrašene mašnom dodatno su produžile vitke noge glumice.

Šarliz Teron
Foto: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Prikazivanje filma Brzi i žestoki 9 u studiju Universal u Los Anđelesu održano je za pomoć humanitarnoj organizaciji Šarliz Teron Africa Outreach Project koju je glumica osnovala 2007. godine, a cilj organizacije je borba protiv HIV-a u Južnoj Africi, domovini slavne glumice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram