Neogen otkriva tajne korejske nege

Moda i lepota 25. maj 202010:13 > 11. maj 2021 12:12
Neogen
Neogen; Foto: promo

Možda ste do sada već imali priliku da čitate i informišete se o detaljnoj i posvećenoj nezi Korejki, koja je ujedno i "krivac" za njihov besprekoran ten i nesvakidašnju mladolikost čak i u poznim godinama, ali koliko ste spremni da odete korak dalje i u svoju beauty rutinu usvojite naprednu tehnologiju?

Kada čujete „inovativna sofisticirana tehnologija“, koja vam je prva asocijacija?

Pripremite se za personalizovan tretman koji ćete imati baš uz NEOGEN proizvode, koje možete da pronađete ekskluzivno u određenim dm drogerijama!

Revolucija u nezi lica uz serume

Znamo da sve žene potajno žele da sakriju broj godina, i da one u suštini ostanu samo broj, pa su verovatno i upoznate sa snažnim dejstvom koje beli tartufi imaju u službi lepote. Za one koje nisu, ovaj dragoceni sastojak koji je moćni saveznik u borbi protiv starenja, nalazi se u Neogen White Truffle serumu. Izazivamo vas da probate i uverite druge u rezultate. Zašto druge? Zato što će zaista uskoro godine za vas postati samo broj.

Unošenje vitamina neophodno je kako bi ljudski organizam dobro funkcionisao, a šta je sa kožom? Da li ste znali da i kožu treba da nahranite vitaminima kako biste zadržali njenu blistavost i svežinu? Čak 22% vitamina C nalazi se u sastavu moćnog VITA C seruma od Neogena koji stimuliše proizvodnju kolagena i ujednačava ton kože.

Nikako nemojte zaboraviti da svoju kožu redovno hidrirate jer u tome leži ključ lepote. Poslužite se Neogen H2 dermetica serumom u spreju i probudite uspavani sjaj na svojoj koži.

Neogen
Neogen; Foto: promo

Pametni jastučići za dubinski piling lica?

Kako jastučići mogu da budu pametni – to vam se verovatno mota po glavi dok u isto vreme razmišljate kako oni mogu da doprinesu sjajnijem i čistijem tenu? NEOGEN je otišao korak dalje i razvio proizvod koji će vašem licu pružiti kombinaciju hemijskog i mehaničkog pilinga i dati efekat nežne i glatke kože. I dok mrežasta strana uklanja nečistoće i višak sebuma nakupljene duboko u porama, mekana strana jastučića ukloniće izumrle ćelije sa površine lica ostavljajući vam blistavu kožu. Sigurno ste se nebrojeno puta uverili koliko je piling bitan korak u nezi lica uživajući u post efektu istog. Nakon Neogena, užitak će biti dvostruk!

99% prirode u jednoj bočici

Šta biste rekli na mogućnost da doživite prirodu na svom licu? Sada taj efekat možete da doživite u svom kupatilu. Uz NEOGEN pene za čišćenje lica, upotpunićete svoju beauty rutinu a svojoj koži pružiti revitalizujuću negu. U zavisnosti od toga da li više volite voćne mirise ili biljne, možete da izaberete penu sa borovnicom, brusnicom ili zelenim čajem. Najbolji efekat ćete dobiti ako penu budete koristili nakon uljanog čistača lica.

Koža bez nepravilnosti više ne mora da bude misaona imenica

Primenjujući sve ove korake u nezi lica, napravićete savršenu bazu koja će vas odvesti do tena o kome ste maštali. Reći ćete sigurno, „šta je sa nama koje imamo zahtevnu kožu sklonu aknama“. Odgovor je u A-Clear Soothing Pink Erase „skin friendly“ tretmanu protiv bubuljica i akni koji zahvaljujući dvoslojnoj formuli bez iritacija i isušivanja, intenzivno umiruje i efikasno smanjuje nepravilnosti na koži i vidljivost ožiljaka nastalih od akni.

Ukoliko ste imali priliku da isprobate jedinstvenu liniju za negu lica korejskog brenda NEOGEN, onda znate o čemu pričamo. Ovaj brend, koji je ekskluzivno dostupan na policama dm drogerija, približiće vam tajne Dalekog istoka i obezbediti personalizovan tretman kroz raznovrsnu liniju proizvoda prilagođenih različitim potrebama vaše kože, na vama je samo da izaberete!

Neogen
Neogen; Foto: promo