Neobičan put identičnih bliznakinja koje haraju svetom mode

Bliznakinje
Foto: @hoepertwins/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia

Bliznakinje i manekenke Inka i Nil Hoeper su odrasle u Nemačkoj okružene prirodom pre nego što su se otisnule u svet. Radile su za najveće svetske brendove. Sestre tvrde da osećaju emocije jedna druge, te da sanjaju iste snove.

Manekenke Inka i Nil Hoeper iz Bavarske u Nemačkoj, odrasle su okružene prirodom i odgajala ih je samohrana majka. Ona ih je učila da budu ljubazne, skromne i prizemne.

Modeling agencija ih je prvi put kontaktirala kad su imale samo deset godina, ali priliku su odbile. Iako tada nisu želele da se oprobaju u modelingu, agencije su im se iznova i iznova obraćale. Kada su napunile 15 godina, napokon su odlučile da se otisnu u svet mode.

Bliznakinje
Foto: @hoepertwins/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia

Zajedno su se 2011. preselile iz Bavarske u Milano da bi nastavile svoje manekenske karijere. Bez porodice, u drugoj zemlji, Inka i Nil su morale da se oslone jedna na drugu da bi se navikle na užurbani gradski život i nezavisnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hoepertwins (@hoepertwins)

Vremenom su njihove karijere napredovale i uskoro su putovale po celom svetu radeći sa najvećim svetskim brendovima. Kažu da su jedna drugoj ogledalo – čak dovršavaju rečenice jedna drugoj i sanjaju iste snove. Čak i kada su razdvojene 25-godišnjakinje tvrde da osećaju emocije jedna druge i kažu da imaju isti ukus, stil i preferencije u hrani.

Pošto rade bez prestanka, Inka i Nil nemaju vremena za veze, a jedna drugu smatraju srodnim dušama.

Bliznakinje
Foto: @hoepertwins/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia

Često im prilaze muškarci koji im uvek postavljaju isto pitanje: ‘Da li deliš svog dečka?’ – i kažu da dobijaju čudne poruke na društvenim mrežama od ljudi koji im nude novac da provedu noć sa njima. Ima i onih koji im savetuju da pronađu par blizanaca, jer jedino oni bi razumeli taj poseban blizanački odnos.

Inka i Nil kažu da još nisu razmišljale o budućnosti, ali ako bi se venčale ili zatrudnele, tvrde da bi bilo lepo da mogu da podele te trenutke. U međuvremenu, one vole i neguju odnos koji imaju i kažu kako se uvek mogu osloniti jedna na drugu, te da su srećne što se tako dobro slažu. Iako dosta njihovih prijatelja i obožavalaca misle da previše vremena provode zajedno, one se ne obaziru na takve komentare. Tvrde da im je odnos toliko snažan da ništa ne može da ih poremeti.

Bliznakinje
Foto: @hoepertwins/mediadrumworld.com / Media Drum World / Profimedia

Nil je u dvadesetim godinama imala anoreksiju, te kada je bila u bolnici, Inka nije mogla da je poseti čak tri meseca. To je najduži period ikada koji su provele odvojeno, ali tvrde da im je takva situacija samo ojačala odnos.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram