Nataša Bekvalac u trendi boji proleća koja ne stoji svima

nataša bekvalac
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Već smo navikli da se svakog proleća iznova okrenemo jarkim bojama - a to je učinila i srpska modna ikona Nataša Bekvalac, koja je odabrala smelu nijansu zelene boje, kakva se sada najviše nosi.

Zelena apsolutno dominira sezonom, a nose je sve Instagram influenserke. U pitanju je jarka i upečatljiva nijansa, u skladu sa prirodom koja se budi – ali pomalo teška za kombinovanje.

Pošto je u pitanju veoma specifična nijansa zelene, jasno je da se neće dopasti svima, niti će svima dobro stajati.

Za ovu jarku zelenu boju odlučila se Nataša Bekvalac, a uz njenu šminku u kremastim tonovima i plavu kosu se ova specifična nijansa lepo uklopila.

Nataša boju sezone nosi u vidu retro-futurističke košulje sa naramenicama, od lažne kože sa istaknutim porubima.

To je svakako statement komad u kojem ćete sigurno biti primećeni. Nataša je kao i uvek na tragu svetskom trendu – u kolekciji brenda Bottega Veneta, od tri monohromatska autfita čak dva su u zelenoj boji.

I Louis Vuitton u novoj kolekciji ima šest torbi u toj boji.

Ukoliko vam se ova boja dopada i želeli biste da je nosite ovog proleća, to možete učiniti na nekoliko načina.

Pročitajte još:

Ako ste hrabriji i želite da postignete „vau“ efekat, haljina, sako ili košulja zelene boje odlično će izgledati uz zlatan nakit, bele ili bež tonove.

Međutim, dovoljna je i torba ili cipele u ovoj boji da vaš autfit izdvoje iz mase – pustite mašti na volju i uživajte u prolećnoj modi!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram