Nataša Bekvalac u najseksi džinsu ove godine – „uvijene nogavice“ primetiće svi oko vas

Nataša Bekvalac Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac je na svom Instagram proflu podelila fotografiju nastalu tokom saradnje sa Fashion Company timom i oduševila sve stajlingom, ali i natpisom ispod posta.

Lepa Novosađanka je nosila autfit koji potpisuje brend Patrizia Pepe, a koji predstavlja pravi primer kežual, ali i dalje neverovatno seksi stajlinga. Najveću pažnju su privukle farmerke, u metalik plavoj boji sa zlatnim odsjajem i ispranim efektom. Ovaj model niskog struka, se posebno istakao po neobičnim nogavicama, koje od polovina lista imaju spiralni pad, zbog čega su i nazvane „uvijene farmerke“. Njihova cena na oficijalnom sajtu brenda iznosi 290 evra.

Uz njih, Nataša je nosila i krojeni top sa kaišem u boji slonovače, koji košta 245 evra. Kontrast dugačkih famerki i kratkog gornjeg dela je stvorio idelan balans, ali i dodao malo seksepila celom izgledu, istaknuvši Natašinu figuru na suptilan, ali efektan način.

U istoj nijansi je odabrala i duži prsluk, sa širim naramenicama i kopčanjem tačno ispod grudi. Za potpuni look, Nataša je nosila zalizanu kosu i nude make up.

Ipak, mnogima je mnogo više pažnje privukao opis koji je Nataša stavila ispod slike, a koji glasi:

„Pitam Katju šta da napišem svojim instagramu prijateljima ispod ove slike? Napiši im LJUBAV JE TAKO BITNA STVAR. I evo, ja ću to da vam napišem.“

U komentarima su se mnogi javili da se slože sa Katjom, ali i da pohvale Natašin izgled.

„Dete najbolje zna“, potvrdila je nutricionistkinja Ana Petrović.

„Katja zna! Volimo vas“, dodala je Aleksandra Jeftanović.

„Ali farmerke kako su dobre“, zaključila je treća.

A mi možemo samo da se složimo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram