Našla sam najlepše i najpovoljnije kopije luks brendova u srpskim radnjama

Foto: Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kao original, samo puno jeftinije.

Nije tajna da se mnogi high street brendovi često inspirišu popularnim dizajnerskim komadima kako bi u svoje kolekcije uneli dašak bezvremenske elegancije, ali i kako bi nam pružili komade koji izgledaju identično kao oni s potpisom – po puno povoljnijoj ceni.

Zato, kada ti se sviđa neki popularni dizajnerski komad čija je cena viša od prosečne srpske plate, high street brendovi su tu da spasu stvar.

Bilo da maštaš o Balenciaginoj ili Pradinoj torbici ili želiš popularne Versace platforme, sve to možete pronaći u high street ponudi.

Zato sam pogledala ponudu u našim radnjama, a u nastavku možete da pronađete nekoliko torbica i cipela koje izgledom neodoljivo podsećaju na one s potpisom slavnih dizajnera.

Zara cipele – 4.990 dinara

Foto:Promo/Zara

Zara vrlo često ima cipele sa štiklom po uzoru na one dizajnerske, a tu su i ove crne salonke sa šljokičastom mašnom koje su trenutno veoma poželjne. Osim toga, neodoljivo podsećaju na cipele marke Mach&Mach, čije se cene inače kreću od 930 do preko 1.000 evra.

Pull and Bear torba – 2.590 dinara

Foto:Promo/Pullandbear

Crna lakirana torbica preko ramena s metalnim nitnama i kopčom izgleda baš kao Balenciagina Lindsay torbica. Jedina je razlika u ceni, a dok ćeš za original morati da izdvojiš čak 1.500 evra, high street verzija je dosta jeftinija.

Stradivarius mokasine 3.990 dinara

Foto:Promo/Stradivarius

Crne ravne cipele s debljim đonom u poslednje vreme itekako su popularne zahvaljujući Pradi i njihovim mokasinama, a u Stradivariusu sam pronašla predivnu high street zamenu. Za razliku od originalnih cipela koje koštaju 890 evra, ove su znatno povoljnije.

Bershka torba preko ramena 2.390 dinara

Foto:Promo/Bershka

Još jedna high street zamena za Pradu je ova crna torbica iz Bershke s detaljima leptira. Istog je oblika kao i popularna Prada torbica, a čak ima i detalj leptira tamo gde inače stoji Pradin logo. Dobra vest je da je više od 900 evra povoljnija od originala.

Zara torbica – 4.590 dinara

Foto:Promo/Zara

U Zari sam pronašle predivnu clutch torbicu koja izgledom podseća na torbicu brenda Coperni, a koju je Vogue uvrstio na listu 13 torbica koje su obeležile 2022. godinu. Ovaj moderni komad omiljen je među trendseterkama i košta 495 evra, a verzija iz Zare dostupna je po znatno povoljnijoj ceni.

Reserved torba – 3.950 dinara

Foto:Promo/Reserved

Bež torba sa tankim kaišom identičnog je oblika kao popularna torbica brenda Bottega Veneta koju smo prošle godine viđali na svim trendseterkama. I dok se originalne torbice kreću u cenovnom rangu blizu 800 evra, ova je savršena alternativa.

***

BONUS VIDEO: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram