Našla sam kod Kineza najperverznije gaćice – i skoro pa su rasprodate

Foto: Shutterstock, Nova.rs

Gaćice sa nizom bisera su najprodavaniji komad kod Kineza.

Kineske prodavnice su riznica nepotrebnih, ali i čudnih stvari. Tamo možete naći sve što vam je ikada palo na pamet, što se kaže „od igle do lokomotive“, ali deo sa donjim vešom je priča za sebe.

Među vatreno crvenim spavaćicama, tigrastim brusevima sa čipkanim detaljima i crnim halterima od šljokica, gaćice sa biserima su najperverznija stvar.

Kod Kineza za 250 dinara možete da kupite seksi gaćice koje podsećaju na milje koji se nekada stavljao na televizore, naravno ne u beloj boji, već u malo izazovnijim varijantama kao što su na primer crna i crvena.

Foto: Privatna arhiva

Reč je o tanga gaćicama koje su pomalo neobične jer su na traci koja ide između nogu nanizani biseri. Neki će se možda setiti kako Samanta u Seksu i gradu upravo ovakve jedne gaćice nosi da bi zavela Ričarda. I ne završe slavno.

Foto: Privatna arhiva

Inače, ovakve gaćice dolaze u više varijatni, pa tako pored ove jedne trake sa biserima, postoje i oni modeli sa više traka. Kako se to nosi, iskeno ne znamo.

Foto: Privatna arhiva

Još jedna zanimljiva stvar sa ovim gaćicama je i to što su one skoro poptuno raspodate. Ostalo je samo nekoliko komada i to u najmanjim veličinama. Prodavačica mi kaže da su među Beograđankama zaista ultimativni hit.

Foto: Privatna arhiva

Ovi modeli donjeg veša su verovatno neprijatni za nošenje tokom čitavog dana, pa verovatno žene koje se odluče za ovaj komad, nose ih samo u određenim prilikama. Pretpostavljamo.

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram