Najtraženija torba sezone mnogima liči na stari jastuk

Foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia

Veštačko krzno, pre svega takozvani teddy kaputi, rado se nose već nekoliko zima. Ove sezone, krzno nosimo i na aksesoarima - ali pitanje je da li uvek izgleda dobro.

Torba koja je preplavila Instagram podeliće mišljenja – nekima je slatka, a drugima liči na stari jastuk.

U pitanju je mekana teddy clutch torba brenda Cos.

Materijal ove torbe zapravo postaje sve popularniji.

Foto: Cos

Istraživanja pokazuju da su se u onlajn šopovima brendova u poslednje vreme najviše tražile teddy torbe i torbe od takozvanog shearling krzna, a potražnja za njima porasla je čak 73 odsto, piše Tportal.

Pročitajte još:

Prema podacima globalne modne platforme Lyst Cosova teddy clutch torbica bila je zadnjih nedelja uverljivo najtraženiji model. Njena cena je 79 evra.

Ova torba je toliko u trendu da je trenutno rasprodata, a zbog velike potražnje povremeno se pojavi u prodaji i opet rasproda brzinom svetlosti.

Foto: Cos

Cosovu predimenzioniranu clutch torbu osim traženog materijala krasi i oblik koji je jako sličan dizajnu najpopularnijeg modela Bottega Veneta torbe Pouch.

Upravo u toj zanimljivoj kombinaciji materijala i prepoznatljive poželjne siluete krije se tajna njenog uspeha – ali i u činjenici da je inflenserke rado kupuju i stilizuju sa casual komadima, koji zbog pandemije dominiraju modom.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram