Najseksi suknja leta za prezgodne i one koji se tako osećaju

Foto:Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia

Svi se sećamo tangi koje vire iz pantalona koje su popularno nazvane "kitov rep". Ovih dana smo dobili novi hit koji će ovog leta nadmašiti i tu čudnu pojavu.

Za razliku od „kitovog repa“ najseksi suknja leta je nosiva, fenomenalna i ne mora biti vulgarna, ali pod uslovom da ste fit. Sličnost sa tangom je samo u onom parčencetu tkanine koje liči na konac. Vogue je ovaj model nazvao „konac preko stomaka“.

Nove hit suknje imaju vrpce koje idu oko struka i preko stomaka, i ostavljaju taj deo go. Ovo je moderan odgovor na lančiće koji su se nosili oko stomaka, a nešto slično smo videli početkom 2000. godine ali nije zaživelo među trendseterima.

Suknja
Foto: miaou.com

Trend je zaživeo u mnogim dizajnerskim kolekcijama, pa smo videli zebra verziju Christphera Esbera i klasičniju varijantu koju potpisuje Supriya Lee.

Ovo nije tipična suknja, a trik je u tome da na vreme smislite šta ćete upariti sa njom. Najbolji izbor su jednostavne sandale i obična majica ili top, dovoljno kratak da se vidi gornji deo suknje. I naravno, nikakav višak kilograma nije preporučljiv uz ovaj model.

View this post on Instagram

I’m so in love @supriya_lele ?

A post shared by Vedrana (@vedrana_savic) on

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram