Najpopularnija verzija konjskog repa za proleće 2021.

Moda i lepota 20. jan 202115:54 > 11. maj 2021 12:10
konjski rep frizura
Foto: Album - Prisma / Album / Profimedia

Svaka žena s dugom kosom zna kako ju je lako i praktično zavezati u rep. Trenutno je baš rep vrlo popularna frizura, a jedna varijanta se već izdvaja kao najlepša za proleće 2021.

Poni frizure trenutno su popularnije nego ikada i ima ih, naravno, u širokom rasponu stilova. Praktična stvar s konjskim repom je to što nam daje nov izgled u tren oka, a da ne moramo da menjamo način šišanja ili da biramo drugu boju. Na sve to, ova frizura uspešno skriva i ako kosa nije najčistija…

konjski rep frizura
Foto: Instagram/katherine_ormerod

Ako volite da nosite rep, dobra ideja je najlepši poni za proleće: rep sa zavesa šiškama. Ove šiške su trenutno jako moderne, a uz to ova frizura odgovara svima, pišu na sajtu 24sata.hr.

Pročitajte još:

Šiške ošišane poput zavese zapravo izgledaju ovako – u sredini su kraće, a pramenovi sa strane su postepeno duži i lepršavi su. Bez obzira na to da li imate ovalno, četvrtasto ili okruglo lice, kraću ili dužu kosu, ovu frizuru može svaka žena da vrlo lepo nosi. Pošto rep sa zavesa šiškama lagano pada na lice, nežno ga uokviruje i savršeno laska crtama lica. Osim toga, oblikovanje repa je vrlo jednostavno u poređenju s drugim frizurama.

Kako nositi rep za zavesa šiškama

Možete da ga nosite s ležernim talasima, s krupnim kovrdžama, kao i na ravnu kosu. Zbog načina šišanja uvek pada lagano i ležerno u isto vreme.

Savet plus: za super izgled jednostavno oblikujte rep s malo pudera za kosu ili suvog šampona – i gotovo.

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram