Gedžeti koji podižu i najdosadnije modne kombinacije

gedžeti; slušalice
Foto: Stephen Lam / Getty images / Profimedia

Gedžeti su olakšali naš život na bezbroj načina – od merenja koliko koraka pređemo dnevno, do savršenog zvuka muzike ili neverovatne rezolucije naše omiljene serije. Osim što su jako korisni, mogu izgledati veoma moderno i postati šik aksesoar našeg stajlinga ili efektan dekor u našem domu.

Napravili smo listu vrhunskih gedžeta koji izgledaju odlično.

Pročitajte još:

Neki se mogu nositi i definitivno podižu svaku modnu kombinaciju, a drugi će oplemeniti vaše životno okruženje.

Pametni sat

Modni magazini izdvajaju tri modela pametnih satova koji se izdvajaju po svom dizajnu.

Fitbit Versa 3 je pametni sat koji Vogue izdvaja kao odličnu opciju za modno osvešćene ljude. Kada ga nosite, telefon možete da ostavite kući, jer pruža sve. Ako tražite način da pratite svoje celokupno zdravlje, brzo dobijate sva obaveštenja, slušate muziku i obavljate osnovne zadatke bez potrebe da dodirujete telefon, Versa 3 može sve to.

Tu je i Honor Band 6, sat koji takođe ima modernu narukvicu. Podržava 10 profesionalnih režima treninga, omogućava praćenje pulsa 24/7 i ima merač nivoa kiseonika u krvi. Takođe možete da personalizujete lice narukvice po želji, dok baterija traje 14 dana.

Najzad, Apple Watch Series 5 je takođe popularan izbor, posebno za aktivne osobe. Imate opciju da ga uparite sa Ajfonom i pregledajte unapred snimljene video zapise da biste izabrali željenu vrstu vežbanja, muziku i dužinu treninga, u zavisnosti za šta ste raspoloženi.

Slušalice i zvučnik

Klasične slušalice čiji se kabl zapetlja su prevaziđene, a popularni su bežični modeli.

Influenseri rado biraju model Urbanears Luma wireless zbog šik dizajna, koji je sveden. Minimalističkom izgledu slušalica takođe doprinosi mat završnica.

Bang & Olufsen slušalice su dizajnirane sa vežbanjem na umu, a dizajn donosi kontrolu dodirom, tako da možete primati pozive i menjati muziku putem Bluetooth veze. Elegantna kožna torbica služi i kao zaštitno kućište i kao baterija za punjenje.

A kada ste u svom domu, šik gedžet za najbolji zvuk je Nest Audio pametni zvučnik. Njegov dizajn će se lako uklopiti u većinu prostorija, a Google ga prodaje u pet različitih boja. Radi na glasovne komadne i pruža pun, čist zvuk.

Gedžeti za kuću

Vogue piše i o televizoru koji je efektan komad sam za sebe – Samsung Serif 3.0 smart TV. Zbog neobičnog, ali svedenog dizajna može se nalaziti bilo gde u prostoriji – čak i u samoj sredini. Od njega ćeš svakodnevno dobijati podatke o prognozi vremena, spoljašnjoj temperaturi i najnovijim vestima na interaktivnoj pozadini.

Casper Glow služi kao lampa i alarm. U pitanju je gedžet koji vas postepeno budi oponašajući prirodni izlazak sunca.

Prečišćivač vazduha Molekule Air Mini bori se pomoću zagađenja pomoću nanotehnologije i idealan je za male prostore. Uz to, izgleda veoma elegantno.

Hay Sowden toster će ulepšati svaku kuhinju – dolazi u tri pametne kombinacije boja i verovatno je najmoderniji način da spremite svoj doručak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram