Mihano Momosa dizajnira venčanice za najbolje obučene Srpkinje – toliko su lepe da ćeš poželeti da se udaješ svakog dana

Foto: Mihailo Anušić

Venčanice koje potpisuje Mihano Momosa nisu samo trend, već komad lepote, elegancije i nežnosti.

Kreacije ovog dizajnera su sinonim za luksuz i sofisticiranost, te nije čudo što su odabir mnogih devojaka u danu kada treba da se osećaju kao prave princeze.

Foto: Mihailo Anušić

Upravo izbor idealne venčanice može ulepšati najvažniji dan u vašem životu, a neki čak veruju da utiče i na sam ishod braka.

Foto: Mihailo Anušić

Venčanice Mihano Momosa odlikuju se izuzetnom pažnjom prema detaljima i kvalitetnim materijalima. Od luksuznih čipki do svilenkastih tkanina, svaka venčanica izrađena je sa ciljem da naglasi ženstvenost i eleganciju mlade.

Foto: Mihailo Anušić
Foto: Mihailo Anušić

Iza ovih skulpturalnih i bajkovitih kreacija stoji dizajner iz Novog Sada  – Mihailo Anušić.

Foto: Mihailo Anušić

Lični pečat čine custom made modeli, prilagođeni željama i potrebama svake neveste. Bilo da je reč o posebnim natpisima, promenama na dekolteu ili dužini, suština je da svaka mlada svojoj venčanici da nešto lično, intimno i tako je učini jedinstvenom.

Foto: Mihailo Anušić

Svaka od ovih venčanica obiluje romantičnim detaljima, a prepoznatljive su po čestim motivima krugova.

Foto: Mihailo Anušić

Biseri, čipka, ručno izrađeni cvetovi i delikatni vez, samo su neki od specifičnih elemenata ovih toaleta.

Foto: Mihailo Anušić

Ove kreacije su osvojile srca nevesta kako u Srbiji, tako i širom sveta. Jedna od devojaka koja se nedavno udala u Mihano Momosa venčanici je i poznata influenserka Una Krlić, a večita inspiracija Mihaila Anušića je i Nataša Bekvalac, koja takođe redovno nosi njegove haljine.

Foto: Mihailo Anušić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram