Najlepše ružne patike koje su hit ovog leta

Foto: versace.com/gucci.com

Sudar modnih titana ne može da bude loš.

Svi znamo da su patike jedan od omiljenih izbora obuće, pogotovo sada kada imamo opciju da biramo između bezbroj modela, boja i stilova ove kultne cipele.

Udobna obuća koja može da se uskladi sa skoro svim odevnim kombinacijama, patike su idealne i za grad i za posao ali i kada gluvarite sa prijateljicama na kafi ili se bavite sportom.

Kako poznati modni street style brendovi ove godine udružuju snage sa gigantima iz sveta visoke mode, nikome nije promakla kultna kolaboracija Balenciage i, na primer, Crocs-a, a sada je na red došao sudar Adidasa i Gucci-ja.

Naime, pre nekoliko dana modni svet je iznenadila zajednička kampanja ova dva brenda koji su udružili snage na platformi Adidas x Gucci, koja ima i svoj vlastiti logo.

„Gucci predstavlja klasični Adidasov model Gazelle u obliku platforma“, glasila je prva objava za masivno prozveden model patika koji se u prodavnicama širom sveta, a i u onlajn prodaji pojavio u julu.

Foto: Gucci

Đon platforme obojen je horizontalno u dugine boje, a ko god želi da bude viđen u njima za to zadovoljstvo će morati da plati 1.290 američkih dolara.

Ukoliko niste za patike, u ovoj kombinaciji boja možete naći i papuče na platformu u kojima ćete sigurno provesti celo leto.

Foto: Gucci

To je samo početak saradnje u sklopu koje, početkom septembra, na tržište stiže kompletna kolekcija odeće, obuće i torbi, koja uključuje i kožnu golf torbu, a najskuplji komad u kolekciji koštaće 19.500 dolara.

Ako ipak ne biste da nosite Gucci i više biste volele da vaše noge krasi par Versace patika, i to možete da dobijete za svega 925 dolara.

Ime modela ovih patika koji se ovih dana intenzivno promoviše u Sjedinjenim Državama je Odissea.

Foto: Versace

Na prvi pogled reč je o kožnom modelu koji podseća na skejterke. Patike koje su bile popularne 90-ih godina prošlog veka, a na prednjoj strani imaju 3D reljef glave Meduze, antičkog mitološkog bića koje je svojim dodirom sve pretvarala u kamen.

Meduza je laserski ugravirana u gumu, a patike dolaze u šest boja: crnoj, beloj, tirkizno plavoj, metalik srebrnoj, ružičastoj i boji karamele.

***
Bonus video: Hit kupaći kostimi u kineskoj prodavnici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram