Najlepše policajke Srbije su opasne po bezbednost srca

Foto:Screenshot/Instagram/tomasevicka_/iv_vasiiiic/lidija_takac/sandra_lazic&Shutterstock

Anđeoska lica koja se bore protiv kriminala.

U Srbiji sve je više žena u uniformama koje svakodnevno obavljaju najteže zadatke, potpuno ravnopravno s muškim kolegama. Ali, sa jednom malom razlikom – uvek su nasmejane i mnogo im lepše stoji uniforma. Bar, ako je suditi po njihovom profilima na Instagramu.

U nastavku vam donosimo najlepše policajke u Srbiji:

Lidija Takač iz Novog Sada preko noći je postala zvezda društvenih mreža kada je u medijima nazvana najlepšom srpskom policajkom.

Diplomiranu pravnicu na društvenim mrežama prati preko 160.000 ljudi, koji svakodnevno hvale njenu lepotu.

Lidija je izuzetno fotogenična, a pored poziranja u uniformi, ona na mrežama deli i crtice iz svog privatnog života. Nedavno se porodila i postala mama jedne devojčice.

Svetlana Ceca Obradović je još jedna atraktivna policajka koju je do skoro na Instagramu pratilo oko 80.000 ljudi, a onda je profil zaključala.

Ceca je pripadnica MUP-a iz Valjeva, koja pleni lepotom. Ona je na društvenim mrežama često objavljivala fotografije sa posla, treninga i izlazaka, a po njenim snimcima smo mogli da primetimo kako se podjednako dobro snalazi u ringu i u složenim policijskim akcijama.

Ivana Vasić je još jedan žena u uniformi, koja posebnu pažnju privlači svojom lepotom, ali i prefinjenim osećajem za modu.

Njen profil na Instagramu prepun je fotografija sa putovanja.

Kada bacite pogled na Instagram profil Željane Tomašević, nikada ne biste pogodili da je policajka.

Plavuša nežnog izgleda sa zelenim očima često na Instagramu objavljuje fotografije iz izlazaka i sa putovanja, među kojima ume da se provuče po koja slika u uniformi i sa posla.

Sandra Lazić, policajka iz Uba u uniformi deluje veoma ozbiljno i profesionalno, na visini zadatka koji obavlja. U haljinama, Sandra je elegantna i prefinjena, pa verujemo da ni za nju, kada biste je sreli u šetnji, nikada ne biste rekli da je pripadnica MUP-a.

I ona na Instagramu deli fotografije iz provoda i sa putovanja, a po njenim odevnim kombinacijama možemo primetiti da obožava modu.

***

BONUS VIDEO: Svetske zvezde u Pirelijevom kalendaru kroz objektiv Brajana Adamsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram