Najbolji frajer iz serije Seks i grad sad je neprepoznatljiv

Moda i lepota 01. jul 202013:25 > 11. maj 2021 12:11
Seks i grad
Džejson Luis kao Smit Džerod; Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dve decenije nakon što se proslavio kao Džerod Smit, najbolji frajer hit serije "Seks i grad", glumac Džejson Luis se pojavio u jednoj emisiji, a žene koje su svojevremeno uzdisale za njim - jedva su ga prepoznale. Ne samo zato što je stariji.

Džejson Luis, koji sad ima 49 godina, pojavio se danas u jutarnjem programu, ali umesto atraktivnog plavušana fanovima se obratio preplanuli, tamnokosi muškarac s brkovima i bradom.

Foto:Screenshot/The Morning Show

Drastična promena imidža u odnosu na seksi Smita izazvala je više pažnje nego ono što je imao da kaže, a govorio je upravo o seriji koja ga je proslavila.

„Svaki dobar scenario govori o nečemu što mi svi doživljavamo, a oni su uradili sjajan posao i pritom ga učinili smešnim, zabavnim i senzacionalnim. A u svakoj epizodi bilo je i momenata koji su zaista dirljivi“, istakao je Luis, koji nakon „Seksa i grada“ nije imao nekih zapaženijih uloga.

Danas, izvan crvenih tepiha i reflektora, bavi se humanitarnim radom, udružen sa globalnom dobrotvornom organizacijom Best Buddies na misiji okončanja društvene izolacije.

Džejson Luis; Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Što se imidža tiče, moraćemo da vas razočaramo – Luis nikad zaista nije furao izgled koji su mu namenili autori serije. Zapravo, privatno je izgledao još bolje – pogledajte kako se menjao.

View this post on Instagram

About 20 years ago I started a project called #aboutface I began photographing young male actors and models using #type55 #polaroid The cool thing about this process is that the Polaroid is a positive as well as a negative that can be used to print. Over the course of several years I photographed hundreds of portraits using this process. I decided to make it a book and gallery show. It was always my dream to have #Jasonlewis on the cover of the book. At that time, he was the top male model in the world. I asked him and he said yes. 20 years later he is one of my closest friends. ❤️ See how the camera is magic! Over the next several posts I will show you some of the beautiful portraits. Most of guys went on to do amazing things with their careers! They were all just starting their careers. Such beautiful memories. See who you recognize! Tell me your favorites. @jordana_woodland went on to publish the book for me. She believed in creating beautiful art. I am forever grateful to her. I hope these images, this book, inspires you to create a #passionproject ❤️ scroll see the guys➡️ #jasonlewis #juanantonio #jaxtaylor #albertreed #luca

A post shared by j o h n r u s s o (@johnrussophoto) on

*

*

*

View this post on Instagram

Strolling around Albuquerque #underthebridge

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

*

*

*

*

View this post on Instagram

This mornings breakfast spot does not hurt my feelings??

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

*

*

View this post on Instagram

Craft beer scene in Vietnam is on point ??

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram