Najbolje obučene drugarice u centru Beograda oduševile su nas izborom boja

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Bojama protiv novembarskog sivila!

Godišnje doba uveliko određuje i paletu boja koju nosimo, tako da kad dođe jesen većina nas se okreće mirnim, neutralnim ili tamnijim tonovima. A može izgledati jako dobro ako iskoračimo iz jesenje „zone komfora“ – pokazuju autfiti najbolje obučenih drugarica iz Beograda.

Noru i Anđelu smo sreli u centru grada i oduševile su nas izborom boja – odabrale su smele, upečatljive nijanse koje vas izdvajaju iz mase.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nora i Anđela nose dve boje koje su obeležile leto za nama i još uvek su aktuelne. „Barbiecore“ trend još uvek obožavamo, a Norin pink kaput sa krznom se totalno uklapa u tu estetiku.

S druge strane, Anđelina kratka bomber jaknica u jarko zelenoj boji odlično „podiže“ sportske kombinacije. I kaput i jakna su Bershka.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Obe devojke nose široke pantalone, koje takođe sada vladaju ulicama. Zanimljivo je da je Anđela svoje našla na muškom odeljenju H&M.

Njene cargo pantalone su ove jeseni po popularnosti zamenile farmerke. A Nora je zvonarice s prorezima našla na Pretty Little Thing.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Drugarice nose i modele patika koji su najaktuelniji. Najpoželjnije patike sezone, koje u Beogradu vidite na svakom koraku, u svoj stajling veoma lepo je uklopila Nora. U pitanju su naravno Converse Run Star Motion CX Platform.

Jednako popularne su Yeezy 500 patike koje nosi Anđela – dizanj Kanje Vesta koji je opčinio modni svet.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Od glave do pete, jasno je da ove Beograđanke znaju šta je u trendu – ali i kako to da iznesu.

***

BONUS VIDEO: Vila Pajkić Modna revija Originals

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram