Najbolje haljine do 3.000 koje ćete pronaći na sniženjima

Milano
Foto: Luca Ponti / Zuma Press / Profimedia

Praznici su mnogim ljubiteljima mode euforični jer tada svi brendovi nude ogromna sniženja - proverili smo kakve haljine trenutno kod nas možete naći do 3.000 dinara.

Malo ko može odoleti jeftinim komadima, a u radnjama su trenutno sniženja i preko 50 odsto. To je savršena prilika da ugrabite neku haljinu za malo novca – možda baš onu koju ste merkali još od septembra.

Kada su sniženja u pitanju, treba se svakako okrenuti kvalitetnim komadima neprolaznog dizajna, u koje je upravo tada najvrednije investirati.

Pročitajte još:

Međutim, zašto ne častiti sebe i jednom slatkom haljinom koja će vam dobro doći u danima kada ne znate šta da obučete.

Pogledali smo ponudu nekih od najpopularnijih brendova i pronašli haljine različitih stilova – i cena.

Dosta modela smo našli za 1.290 dinara.

U Zari po toj ceni imate haljine za gotovo svaku priliku – od strogih, ali i seksi mini haljina, preko onih sa romantičnom kragnom, do modela upečatljive boje.

Zatim, za 1.290 dinara u H&M-u možete pazariti haljinu sa tilom, koja će savršeno ići uz glomazne čizme, popularne ove sezone.

A Bershka za tu cenu nudi haljinu koja nas je podsetila na dizajn Roberta Kavalija.

Za malo više novca, tačnije 1.499 dinara, H&M nudi dve šik haljine potpuno različitih fazona. Jedna je romantična, u lila i roze tonovima, a priziva proleće – dok je druga više edgy, odlična uz recimo rolku i mrežaste čarape.

Foto: H&M
Foto: H&M

Zara ponovo za 1.990 dinara nudi čitav dijapazon komada –  od minimalističkih, onih sa zanimljivim rukavima, od somota, pa i klasičnu smoking haljinu.

Ukoliko ste u potrazi za toplom pletenom haljinom ili seksi crvenom, naći ćete ih u H&M za 2.299 dinara.

Foto: H&M
Foto: H&M

Najzad, u istoj radnji za 2.699 dinara možete kupiti zanimljivu midi crnu haljinu, odličnu i za dnevne i za večernje prilike.

Foto: H&M

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram