Najbolje aplikacije za transformaciju frizure i šminke

aplikacije fizura šminka
Foto: Chirag Wakaskar / Alamy / Alamy / Profimedia

Imaš dugu kosu otkad znaš za sebe i jednostavno ne znaš kako bi ti stajala kratka, a želiš promenu? Dobra vest je da postoje besplatne aplikacije uz koje se lako da proveriti kako bi izgledala transformacija u frizuri ili pak šminkanju.

ModiFace – besplatno za Apple i Android

Modiface je najpopularnija aplikacija za digitalnu transformaciju uz koju možete da isprobate kako bi vam stajala neka promena.

Probajte virtuelno potpuno novu boju kose, i to u samo par sekundi uz prijavu na Hair Colour opciju. Sve što treba da uradite je da priložite svoju fotografiju, izaberete željenu boju kose i vidite kako bi vam stajala.

Beautylish – besplatno za Apple i Android

Ova aplikacija je nalik na Pinterest, samo za bjuti preparate i trendove.

Uz nju možete da nađete najnovije trendove ulepšavanja, da saznate ključne trikove za šminkanje, ali i da kupite neki omiljeni proizvod.

Perfect365 – besplatno za Apple i Android

Perfect365 je aplikacija koja nudi transformaciju na jedan klik. Važi za najbolju i digitalnom šminkanju i stilizovanju.

Uz nju možete da izgledate kao top-model na selfiju – ako vam je zanimljivo da eksperimentišete sa šminkom.

Hairstyle Magic Mirror – besplatno za Apple i Android

Ova aplikacija vam daje mogućnost da se igrate sa novim frizurama i bojama kose. S njom možete i da se našalite s drugaricom – da izmenite frizuru na njenoj slici i pošaljete joj.

Hair Cast – besplatno za Apple

Hair Cast daje vam savet kakva frizura bi vam najviše odgovarala u odnosu na vremenske uslove u vašem podneblju.

Uz ovu aplikaciju ćete znati šta je najbolje po vlažnom vremenu, šta kad dune košava, a šta za suvo vreme.

Hair MakeOver – besplatno za Apple

Uz aplikaciju With Hair MakeOver za samo minut možete da isprobate svakakve frizure. Odaberite fotografiju, izdvojte frizuru, spojte jedno s drugim i to je sve. Dobićete realnu sliku frizure koju god zamislite, pišu na sajtu womenlovetech.

Hairstyle Lite –besplatno za Apple

Ova aplikacija nudi isprobavanje frizura i za žene i za muškarce. Postoji mogućnost i da proverite 15 besplatnih frizura u raznim dužinama, ali i da kupite paket sa 600 drugih frizura.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Pravilno feniranje