Najbolja odela poznatih Srpkinja – idealna za posao

Foto: Instagram

Često se okrećemo poznatim lepoticama za modnu inspiraciju i 'krademo fazone' koje možemo furati i u našem svakodnevnom životu. Danas su nam inspiracija moćna odela poznatih žena iz Srbije koja možemo nositi i u izlasku i u kancelariji.

Možda nam životu nisu crveni tepisi, gostovanja u raznim emisijama ili snimanje spotova, ali to ne znači da neke od autfita ne možemo malo da ‘kraducnemo’, te prenesemo u svoj svakodnevni život. Možda sedimo u kancu, ali to ne znači da ne možemo da budemo podjednako fabulozne kao naše modne inspiracije.

Anđelka Prpić

Odelo Anđelke Prpić na premijeri filma „Leto kad sam naučila da letim“ nikog nije ostavilo ravnodušnim. Nežna puder roza boja ovog odela idealna je za tmurne dane kada želite da razbijete sivilo, a cigaret pantalone odlične su za svako godišnje doba, a i skoro svaku priliku.

Sara Jo

Ona prosto oduševljava fenomenalnim plišanim odelom koje možete nositi i u kanc i u izlazak – i garantovano će se svi okretati za vama.

Tamara Dragičević

Glumica je postala već prepoznatljiva po svom elegantnom, a upečatljivom stilu i ovo odelo je zaista odlični. Široke pantalone dobro stoje, a verovatno su i ekvivalent udobnosti.

Una Krlić

Una je uvek osveženje na Instagramu i zaista je prava inspiracija, bilo da želite da postignete neki opušten sportski luk, neobavezno seksi ili miks poslovnog i kul.

Ne možemo zanemariti ovu opušteniju verziju odela u kojoj možemo sedeti i za radnim stolom, a i na barskoj stolici svega nekoliko sati kasnije.

Nataša Bekvalac

Ponovo imamo priliku da uživamo u širokim dugim poslovnim pantalonama koje definitivno izdužuju figuru i daju taj ‘model luk’ koji verovatno podiže samopouzdanje.

Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović u poslednje vreme privlači pažnju svojim stajlinzima. Kako odelo ne mora da se sastoji iz sakoa i pantalona, Jelena svoj ‘kancelarijski luk’ diže na sledeći nivo ovom maksi plisiranom suknjom i saokom na vezivanje.

Tamara Kalinić

Tamara nosi ‘ledeno’ odelo koje čini oversized sako i široke dugačke pantalone. Svaka od nas treba da ima nešto slično u ormanu, bar jedan komplet sličan ovom.

A, ne možemo da odolimo ni ovom sivom kariranom…

Milica Todorović

Milicino seksi odelo je idealno za one dane kada niste baš sigurne u sebe. Crveno da sluti na – moćnu, samouverenu ženu!

Jasmina Šupeljak

Jasminu zovu „hodajuća moda Beograda“ i to sa očiglednim razlogom! Pogledajte samo ovo oversized odelo koje je ujedno i opušteno i seksi.

Duška Jovanić

U jednostavnom šik odelu Duška izgleda kao da živi na jugu Italije i onako neobavezno na putu sa posla kupuje knjigu koju će da čita na terasi svog omiljenog restorana. Ako želite malo tog vajba za sebe, samo pratite Duškine modne izbore.

Emina Jahović

Za ovo odelo treba imati dovoljno samopouzdanja da možeš i da ga izneseš. Poseban dezen, koji deluje kao tapete u nekom dvorcu iz 19. veka, nije za svakog – ali žena koja ume, ona i sme!

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram