Nadrealna frizura Sanje Vučić koja je raspametila Srbiju – kad čujete kako je nastala, bićete još više oduševljeni

Foto: Aleksandar Dramićanin

Koja li je tajna fenomenalne kose Sanje Vučić?

Novi album Sanje Vučić „Remek delo“ verovatno je naslušanija track lista proteklih dana u Srbiji. Odavno se nije desilo da se naša publika toliko jednoglasno složi u oceni da je nešto novo što se pojavilo – odlično. A jednako veliko interesovanje Sanja je pored pesama privukla i izgledom, naročito frizurama za koje je zaslužan poznati beogradski hair i make up studio Aleksandar Dramićanin.

Poseban utisak ostavila je neobična kreacija koju pevačica ima na glavi na coveru za album. U pitanju je nadralistička frizura koju je Aleksandar osmislio za potrebe snimanja spota za pesmu Zumbul, ali je ovo izdanje na kraju završilo na omotu. On za Zadovoljnu otkriva šta se dešavalo iza kulisa snimanja.

„Nismo se uopšte pripremali za ovu kreaciju, samo mi je sevnula inspiracija kad sam došao na set i video belu pozadinu i nju u toj haljini. U trenutku sam rešio da nabavim platno i na njemu napravim nešto kreativno i ludo s obzirom na to da se album zove Remek delo. Pravili smo frizuru osam sati, trebalo je dosta vremena da ispletemo sve te kikice, a onda i da ih pričvrstimo na platno. Pošto je sve bilo u poslednjem momentu, nismo imali vremena da kosu zašijemo, tako da sam je lepio superlepkom“, priča Aleksandar i otkriva da je i ovo, kao i većina snimanja, bilo izuzetno naporno, ali da je Sanja, iako joj na momente „nije bilo do života“, bila veliki profesionalac.

„Iako je sve bilo u poslednji čas i ništa od ovoga nije bilo najavljeno ni očekivano, Sanja je dala sve od sebe i poslednji atom snage da ovu moju ideju iznese na pravi način. Preumorna je bila jer smo za manje od mesec dana uradili osam različitih spotova. Potrudio sam se da u svakom bude drugačija u odnosu na prethodni“, kaže Aca.

Od svih izdanje posebno mu se, priznaje, dopalo kako je ispao „look“ za pesmu „Ološi“, gde je izgledala drugačije nego inače.

Zbog svega ovoga je bilo i očekivano da će reakcije biti pozitivne, a Aleksandar za Zadovoljnu kaže da je ovo samo mali deo onoga što nam sprema u narednom periodu.

„Očekujte nešto što do sad niste videli na ovim prostorima“, zaključuje zagonetno za kraj.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao rad na ovom snimanju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram