Ikonične slike: Kristen Stjuart jedini gost na Šanel reviji

Kristen Stjuart
Foto: COLUMBIA PICTURES-SONY PICTURES ANIMATION - Album / Album / Profimedia

Šanel revija Métiers d’Art ove godine je izgledala dosta drugačije nego što su modni sladokusci navikli. Zbog kovid restrikcija koje su na snazi u Francuskoj, u publici je sedela samo jedna osoba - glumica Kristen Stjuart. Pored nje, događaju su prisustvovali još 300 ljudi iz organizacije i modeli.

Stjuart, koja je već godinama muza ove modne kuće, sama je sedela u prvom redu zamka Chenonceau. Glumica je zaštitno lice Chanel kampanje koju je fotografisao nemački fotograf Juergen Teller.

„Proučila sam ko je živeo ovde i koje je voleo ovo mesto i uglavnom su se u njemu smenjivale žene. I rekla sam Viržini da deluje kao da se priča sama odmotava.

Žene koje su ovde živele ranije su zaista volele umetnost i promovisale su kreativnost, volele su da budu inspirisane i nadahnjivale su druge ljude da stvaraju“, rekla je Kristen o lokaciji Chanel revije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Zamak Chenonceau zovu i „damski zamak“ jer su ga godinama nasleđivale i naseljavale žene.

Pročitajte još:

Kad je sama kolekcija u pitanju, paleta boja se oslanjala na crno i belo u kombinaciji sa sjajnim jaknama. Kombinovanje glamuroznih jakni uz šortseve, plišane helanke sa zlatnim lancem, mikro torbice koje su stilski visile preko velikih torbi i biseri na niskama koje podsećaju na konopce su samo deo onoga što je moglo da se vidi. Pogledajte kako je sve izgledalo i uživajte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

*
Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram