Poznati muškarci koji najbolje nose lak za nokte

Moda i lepota 04. mar 202015:34 > 11. maj 2021 12:12
Nokti Harija Stajlsa
Nokti Harija Stajlsa; Foto: Profimedia.rs

"Dovoljno se osećam kao muškarac da mogu da nosim nalakirane nokte", kratko je objasnio popularni reper A$AP Rocky za časopis Vogue. A on je samo jedan od poznatih muškaraca koji u poslednje vreme popularišu taj trend.

Muškarci koji furaju lak za nokte nisu nova vest. Muzičari su oduvek eksperimentisali sa imidžom, i nikom nije bilo čudno što Dejvid Bouvi nosi šljokičast lak za nokte, što Stiven Tajler svoje boji u crno, ni što je Kit Rišards posebno doterao nokat na srednjem prstu za pokazivanje paparacima.

Kit Ričards
Kit Ričards; Foto: Profimedia.rs

Međutim, ako je ovaj detalj nekad bio rezervisan samo za ekscentrike, danas se ni najpopularniji holivudski frajeri ne ustežu da svoj stajling upotpune upečatljivim manikirom. Makar za specijalne prilike, nastupe i crvene tepihe.

Među njima su i Džared Leto, Bred Pit, a Džonija Depa ćete u poslednje vreme retko i videti bez laka za nokte.

Hari Stajls ide tim putem, a u svom aktuelnom izdanju kombinuje „plavu za dečake, i roze za devojčice“. Sigurno ne slučajno.

Hari Stajls; Foto: Profimedia.rs

Reperi su fazon prebacili na svoj teren, a A$AP Rocky je verovatno najkreativniji među njima.

A$AP Rocky
A$AP Rocky, Foto: Profimedia.rs

Muzičar poznat kao Bad Bunny je uvek doterane nokte učinio nezaobilaznim momentom svog stajlinga.

Bad Bunny
Bad Bunny; Foto: Profimedia.rs

Svi pomenuti igraju se imidžom, malo bi da provociraju, malo bi da se istaknu, a usput razbijaju tabue vezane za ono „šta je ok za muškarca, a šta baš i nije“. Ipak, verovatno nema žene koja se nije rastopila kad je Dvejn Džonson kačio fotke na kojima mu ćerkica maže nokte u duginim bojama…

Dvejn Džonson sa ćerkicom; Foto: Profimedia.rs