Mrežaste čarape Džil Bajden razbesnele konzervativce

Džil Bajden
Foto: Michael Reynolds - Pool Via Cnp / Zuma Press / Profimedia

Modni izbor američke prve dame Džil Bajden izazvao je neočekivanu, ali žustru raspravu na društvenim mrežama. Mahom negativne komentare je prikupila jer je crnu modnu kombinaciju upotpunila mrežastim najlonkama. Zbog toga njen stajling porede s kostimima za Noć veštica i sa komadima koje je svojevremeno nosila Madona.

Ko bi rekao da će jedne najlonke proizvesti tako žustru raspravu na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Muka?? (@rwandafitmoms)

Upravo se to desilo nakon što su fotografi američku prvu damu snimili u modnoj kombinaciji koju su mnogi proglasili neprimerenom za ženu njenih godina. Naime Džil Bajden (69) je odlučila da ‘all black’ autfit začini mrežastim čarapama, i upravo su one dospele u centar pažnje, pišu na sajtu 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sable1776 (@sable_1776)

Noć veštica, Madonin kostim, treš… Društvene mreže su u kratkom roku preplavili mahom negativni komentari na račun ovog modnog izbora aktuelne prve dame SAD-a.

Pročitajte još:

„Mislim da su Džil zbunili praznici. Sigurno misli da je Noć veštica. Koliko joj je 70? U svakom slučaju, prestara za mrežaste čarape“, “ Za samo 29.99 dolara mogla je da svom kostimu za Noć veštica doda i metlu“, „Madonna je zvala, želi stvari iz svog ormara nazad“, „Ovo je možda skupo, ali izgleda neukusno. Sramota za prvu damu“, samo su neki od negativnih komentara sa Tvitera.

Pojedini korisnici društvenih mreža su naravno stali u odbranu gospođe Bajden, a dobila je pohvale i za sjajnu liniju.

„Da ja imam ovakve noge, i ja bi nosila mrežaste čarape u šezdesetim“, prokomentarisala je jedna korisnica Tvitera, dok je druga dodala: „To su samo čarape, pređite više preko ove teme“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winston Smith (@constitutionalcuban)

Džil vs. Melanija

Naravno, nisu izostala ni poređenja s prethodnicom, pa je cela modna rasprava dobila i političku konotaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr.Sauceman X (@saucemanxx)

„Prva dama je prestara da bi nosila mrežaste čarape. Melaniji bi bolje stajale“, „Ceo ovaj autfit je potpuni promašaj. Niko više ne obraća pažnju na prvu damu. Svi i dalje pominju samo Melaniju“, „Nedostaje mi Melanija, to je žena sa stilom. Ovo je samo treš“…

To da li su čarape Džil Bajden pogrešan modni izbor ipak bismo ostavili ljudima iz sveta mode, a kad je reč o tome da li žena kad uđe u određene godine treba da nosi šta hoće – odgovor je samo jedan – da, to je samo njena stvar, čak i ako je prva dama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram