„Moja mama je imala 300 operacija, bila je kao čudovište“

Moda i lepota 31. okt 202010:21 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Instagram/aliciadouvallreal

Detinjstvo ćerke modela Ališe Duval je bilo ispunjeno strahom i užasom. Majka joj je većinu vremena provodila u operacionim salama iako nije bila bolesna. Ovo je njena priča.

Ališa ima 41 godinu i do sada je potrošila milione na plastičnu hirurgiju, a operacija je imala više od 300.

Njena ćerka Džordža je otkrila kako je izgledalo živeti sa majkom koja je bila zavisna od skalpela.

„Bilo je loše, zaista loše. Nikada ne volim previše da komentarišem kako mama izgleda, jer zbog toga može da joj bude gore, ali nisam mogla da verujem šta su joj uradili“, rekla je Džordža koja je od malih nogu pokušavala da prihvati da su Ališini fejsliftinzi, podizanja zadnjice, operacije grudi isto što i manikir za mame njenih drugarica. Ipak, najveći deo Džordžinog života Ališa je bila u zavojima i na morfijumu.

Pročitajte još:

Ona se seća situacije iz detinjstva kad je mama došla po nju u bakinu kuću, a izgledala je kao žrtva požara.

„Nisam je prepoznala. Nisam znala ni da je to osoba, a ne moja mama. Sećam se da sam baki rekla – to je neko čudovište“, rekla je Džordža.

Kad je porasla s majkom je odlazila kod lekara gde su im objasnili koliko je opasna situacija jer su tokom godina Ališini implanti pukli i silikon je cureo u njeno telo.

Džordža i Ališa
Foto: FameFlynet.uk.com / Splash / Profimedia

„Rekli su da moram odmah da ih izvadim i to najkasnije za šest meseci, jer kada je silikon jednom u telu, ne može da izađe. Ostaje tu. To može da prouzrokuje autoimune probleme, možda i rak“, ispričala je Ališa.

Ona nije bila pogodna da se brine o Džordži dok je ova bila mala, pa su baba i deda insistirali da podižu dete.

„Zaista nisam imala izbor. Moja mama je stalno govorila: Nemaš posao i nemaš kuću. Dogovor je bio da se bavim modelingom, a da dolazim kući i viđam Džordžu vikendima“, kaže Ališa koja se osećala kao da je ćerka ukradena od nje.

Ćerku je morala da kidnapuje od babe i dede kad je Džordža imala osam godina, a Džordža otkriva da je zapravo želela da živi sa njom.

„Bila je moja mama i volela sam je“, kaže ona.

Džordža je u nekom trenutku detinjstva ipak tražila da je majka pošalje u školu internatskog tipa. Volela je tamošnja pravila, disciplinu i red. Kada je vikendima i tokom raspusta dolazila kući, ponovo se suočavala s majčinim haotičnim životom u koji je bila uvučena – bolničke posete, menjanje zavoja, zvanje hitne pomoći usred noći pošto Ališa od bolova kolabira.

A onda je 2011. Ališa zatrudnela, što je Džordži saopštila na njen 16. rođendan. Kad je na svet donela malu Papaju, sve se promenilo. Sad je već nekoliko godina javni kritičar kozmetičke industrije i kaže da kada vidi mlade devojke kako u čekaonicama čekaju da odu pod nož, dođe joj da počne da plače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgia Douvall (@georgiadouvall) on

 

„Želim da ih prodrmam i kažem im: Ne radi to. Završićeš kao ja.“

Džordža nikad nije prišla blizu klinici za plastičnu hirurgiju, uprkos majčinim pokušajima da je nagovori.

Ališa Duval
Foto: XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia

„Sećam se da je rekla da treba da operišem uši i onda da treba da povećam grudi. Neću to da radim. Ja čak ne farbam ni kosu. Mislim da sam gledajući je zamrzela sve to. Kad jednom počneš, ne možeš da prekineš. Stalno vidiš stvari koje mogu da se poprave čak i kada su potpuno u redu“, zaključila je Džordža koja danas sa majkom vodi kozmetičku liniju za negu kože.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram