Modeli kupaćih kostima koje je bolje izbegavati

Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Odabir savršenog bikinija učiniće da se osećamo prijatno i samouvereno na plaži – što je veoma važno za bezbrižan odmor. U moru trendova i modela bikinija, lako mogu da nas zavedu atraktivni kostimi koji zapravo kada se obuku stoje užasno.

Pronašli smo nekoliko biknija i jednodelnih kostima koji su primer šta treba izbegavati u kupovini.

Korset nije za plažu

Zebra print se nosi ove godine, ali nikako na ovaj način. Ako već kupujete bikini, bolje je izabrati klasičan grudnjak – nikako gornje delove koji podsećaju na korset ili majicu. Inače, jednodelni kupaći ili donji deo visokog struka će na lepši način prekriti nedostatke.

Izbegavajte korsete Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Obrnuti“ trougao nije seksi

Sve više žena isprobava trik okretanja trouglastog bikinija naopačke, ili kupuju kostime koji već tako izgledaju. Iako se čini da vizuelno uvećava grudi, ovakav kupaći zapravo izgleda neukusno i vulgarno. Klasičan trouglasti oblik je uvek bolji izbor.

Neukusno Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Oprezno sa bojama i dezenima

Kombinovanje različitih dezena i boja može da izgleda sjajno, ali treba biti oprezan. Ovaj jednodelni kupaći, koji istovremeno liči na bikini , jednostavno ima svega previše. Dve boje, pa još i leopard print, izgledaju viša napadno nego atraktivno.

Pažljivo kombinujte boje Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Više je previše

Zlatni jednodelni kostim, koji ima izrazito visoke proreze, a uz to i kaiševe, retko ko će nositi. Ali je dobar primer da od kupaćeg treba odustati ako ima previše detalja, „bode“ oči i više liči na scenski kostim.

Ima svega Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Karneri na gaćicama su retko dobra ideja

Ne nosite suknjicu, nego bikini – tako da karnere ostavite za gornji deo. Takođe, grunjaci bez bretela često mogu da budu problematični, a cirkoni na bikiniju su davno zaboravljeni trend.

Karneri na gaćicama ne izgledaju dobro Foto: CWT / Splash / Profimedia

Jedna tračica previše

Tračice se ovog leta nose i izgledaju seksi, ali treba biti umeren. Beli bikini je dokaz da mogu da se pretvore u katastrofu – zbog previše tračica izgleda kao da se kupaći iscepao. A i takođe vam mogu ostaviti nezgodne šare na koži.

***

Bonus video: Kako se rashladiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram