Obučena da ubije: Stajling Mihaele Lakićević u centru Beograda je čista desetka

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Fenomenalna crno-zlatna kombinacija.

Na užurbanim beogradskim ulicama na kojima se različiti najnoviji stilovi i trendovi smenjuju kao na traci, nikada ne možete pogrešiti sa bezvremenskim potpuno crnim autfitom.

Bez sumnje smo do sada utvrdili da domaće trendseterke favorizuju glam-rock stil. Kombinovanje efektnih komada od kože sa onim klasičnim i neprolaznim koje možemo videti na ženama svih uzrasta i tipova, jedan je od omiljenih načina odevanja u srpskoj prestonici.

U našoj poslednjoj street style patroli sreli smo poznatu influenserku Mihaelu Lakićević koja nam je privukla posebnu pažnju. Ona je na jednostavan, a unikatan način, spojila sofisticiranost sa oštrim urbanim stilom.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Svaki komad njenog autfita pomno je biran i kombinovan, kako bi se neprimetno uskladili svi detalji i tonovi.  Kombinacija cnih i zlatnih nijansi svima je privlačila poglede, a beli krzneni šešir dao je celom autfitu apsolutni obrt.

Očigledno je da je Mihaela uspela da izvuče značajne modne lekcije iz mnogobrojnih kampanja koje je radila, poput onih za modni brend Hugo, revije za modnu kuću Mona, ali i one sportske za Adidas i Sport Vision.

Centralni deo njenog autfita zauzele su crne bajkerske čizme za srebrnim detaljima, brenda Paar. Smele, ali sofisticirane, ovaj par cipela odiše samopouzdanjem pri svakom koraku. Uparujući ih sa Reserved crnim blejzerom, koji je ispratio njenu siluetu uz pomoć Moninog kaiša sa zlatnom šnalom, postigla je prefinjen, ali neosporno moćan izgled.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ono što je istinski izdvojilo ovu kombinaciju su kratke crne biciklističke pantalonice modne kuće H&M koje su jedva malo virile ispod dugog crnog blejzera. Ovaj kontrast je lako postigao idealan balans između elegancije i street style-a.

Beli krzneni šešir krunisao je njen izgled, pružajući iznenađujući kontrast u odnosu na crne nijanse, dok je autfitu davao razigrani i mladalački look. Ono što smo uspeli da primetimo je da Mihaela ništa manje pažnje ne posvećuje i održavanju zdrave i blistave kože, što je bilo uočljivo i ispod naočara i šešira.

Zbog toga, ona predstavlja idealno lice za mnoge kozmetičke brendove sa kojima sarađuje, a među njima su i Nivea, L’Adria Cosmetics i L’Oreal.

Street Style Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ali zlatni nakit je bio taj koji je zaista bio ključan. Slojevite ogrlice i minđuše dale su luksuzni sjaj monohromatskoj paleti.

Ono što je ovaj autfit oblikovalo i dalo mu posebni šarm, jeste finoća kojom je Mihaela uravnotežila sve elemente, stvarajući opak i prefinjen izgled, Njen izbor crne je poslužio kao platno na kojem su njena ličnost i samopouzdanje izraženi kroz pažljivo odabrane dodatke i suptilne detalje.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram