Megan Markl u kombinaciji s kojom je nemoguće pogrešiti

Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Princ Hari i Megan Markl odradili su prvi zajednički službeni izlazak od rođenja njihove ćerkice Lili. Par je doputovao u Njujork i prvo posetio opservatoriju "One World".

Tamo su se susreli s njujorškom guvernerkom Keti Hočul, njujorškim gradonačelnikom Bilom de Blasiom, njegovom suprugom Širlejn Mekrej i sinom Danteom de Blasiom.

Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Opservatorija se nalazi u neboderu „One World Trade Center“ izgrađenom na mestu na kojem su nekad stajali njujorški Blizanci, dve zgrade tadašnjeg Svetskog trgovačkog centra koje su srušene u terorističkom napadu 11. septembar 2001. godine.

Osim razgovora s domaćinima i obilaska opservatorija, Megan i Hari posetili su Memorijalni centar za žrtve napada kako bi im odali počast.

S obzirom na to da je ovo bila vrlo ozbiljna prilika, Megan je, očekivano, za ovo događanje odabrala i vrlo ozbiljnu kombinaciju.

Foto: EPA-EFE/PETER FOLEY

Nosila je tamnoplave odevne komade od glave do pete. Klasične duge pantalone kombinovala je s dolčevitom i kaputom, a na nogama je imala jednostavne salonke.

„Zakopčana“ do grla i u neutralnoj tamnoj nijansi, izgledala je primereno, pristojno i maksimalno decentno, kako i priliči ovakvoj situaciji u kojoj bilo kakvo isticanje u efektnim odevnim komadima zapravo i nije poželjno.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram