Maša Memedović oduševila „školskim stajlingom“, a obuća je zvezda njene modne kombinacije

Moglo bi se reći da je ovo septembarski školski stil.

Maša Memedović ponovo je oduševila svojim autfitom, a ovaj put je celu priču upotpunila hit obućom. Nedavno smo pisali o njenim kaubojkama koje je kupila za malo para.

Sudeći po broju komentara i lajkova, autfiti ćerke poznatog voditelja Jovana Mmemdovića, Maše, ono su što se čeka na društvenim mrežama. Iako je teško prevazići čuvene čizmice kaubojke, novi autfit u kombinaciji sive boje i nešto tamnijih mokasina ipak je privukao veliku pažnju.

Modni snimci na kojima Maša sebe naziva “ekspertom za second hand” naročito su popularni na njenom TikTok nalogu, ali i na Instagramu. Viralni snimci Mašinih modnih saveta posledica su velikog interesovanja njenih pratilaca, te je moda sada Mašin zaštitini znak.

Ova žene sebe naziva „ekspertom za second hand“, a zbog ovih vintidž komada ceo Beograd se okreće za njom

Pa tako, sada znamo da je za „male pare“, u second handu kupila kaubojke – jedan od najpopularnijih modela obuće za predstojeći period.

A sada, fotografija njenog najnovijeg autfita ponovo je privukla pažnju.

Novi autfit kojim se pohvalila na svojoj Instagram stranici obeležen je prelepim mokasinama braon boje iskombinovanih sa visoko podignutim belim čarapama i sivom majicom i vintidž suknjom koja podseća na školsku uniformu internata iz filmova.

Neizostavan je ukusno raspoređen nakit i crne naočare za sunce koje čine autfit elegantnijim. Na ovako biranu odeću, kaciga koju na fotografiji Maša drži u ruci dodaje eleganciji i avanturistički duh, piše citymagazine.danas.rs.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram