Čizme za „male pare“ Maše Memedović potvrđuju da je ona „ekspert za second hand“, a ove jeseni biće ultimativni hit

Ova devojka vintidž komade pretvara u dragocene stajliš udice pažnje.

Maša Memedović je ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića, aktivna je na društvenim mrežama, gde objavljuje kratke snimke sa putovanja, iz prirode, ali i modne poslastice.
Pažnju posebno privlače ti modni snimci, i to najviše zbog činjenice da Maša često pazari u second hand prodavnicama.

Ona samu sebe voli da nazove „ekspertom za second hand“, a zbog mnogobrojnih poruka pratioca, koji se raspituju o tome gde je koju krpicu kupila, Maša je počela da snima videe o svojim modnim autfitima.

Pa tako, sada znamo da je za „male pare“, u second handu kupila kaubojke – jedan od najpopularnijih modela obuće za predstojeći period.

Pre toga Maša je pazarila majicu za samo 300 dinara, koja inače košta i preko 70 evra u određenim radnjama, a koja pre svega izgleda moderno i trendi.

@mashamemedovicZašto volim second hand? Kupila majicu za 300din pa slučajno pronašla online da je u pitanju nemački street wear brend! ♻️ volim što u sekendici iskopam unikatne stvari koje inače ne bih sama tražila!♬ original sound – maša memedović

Pored second hand prodavnica, najlon pijace su još zanimljivije, a nakon jedne posete, Maša je snimila šta je sve kupila.

Prvo je pokazala kožne braon čizme, u kojima je pronašla novine iz 1989. godine, a koje je uporedila sa današnjim modelima iz Zare.

Zatim je predstavila Harley Davidson kožnu, crnu, bajkersku jaknu. Vintage jaknu, koja je san većine, Maša je pronašla pri prvom odlasku na najlon pijacu, i to za mnogo manje novca nego što možete očekivati.

@mashamemedovic Vintage kožna jaša iz mojih snova i čizmice iz osamdesetih – NAJLOJ PIJACA HAUL #VINTAGE #secondhand #novisad #srbija ♬ Sultans Of Swing – Dire Straits

Takođe, Maša je podelila sa svojim pratiocima kako kupovina na ovakvim mestima ima posebnu čar, a i pored toga – imaćete jedinstvene komade, koji će vas izdvojiti iz mase isto obučenih devojaka, piše citymagazine.danas.rs.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram