Mali bikini, manji bikini, bikini Milice Dabović

Foto: Instagram / milica.dabovic.13

Ovo leto obeležili su mikro bikiniji.

Milica Dabović, bivša košarkašica i učesnica Survivora, napravila je pometnju kada se slikala u najrizičnijem bikiniju ikada.

Ona je ponela neobičan bikini s malim prasićima koji jedva pokrivaju grudi.

Dabović nije jedina poznata žena koja je ovog leta podigla temperaturu malenim bikinijem.

Trend minijaturnih kupaćih kostima nije lako izneti, zahtevaju puno samopouzdanja i stava – a ove žene to i te kako imaju.

Sofija Milošević

Manekenka je iznela najveći trend leta – bikini sa izazovnim tračicama i minijaturnim gaćicama. Seksepilni dizajn bikinija nesumnjivo golica maštu i privlači poglede.

Kaja Ostojić

Sličan bikini nosila je i Kaja Ostojić, u divnoj nijansi plave. Pevačica potvrđuje da su ovakve gaćice definitivno najpopularnije na plažama ove sezone.

Sara Jovanović

Sara je svoju idealnu figuru dodatno istakla bikinijem sa seksi, neočekivanim izrezima. Malo je nezgodan za sunčanje, ali je kupaći kostim koji vas odmah stavlja u centar pažnje.

Ivana Nikolić

Bivša „Uraganka“ ubrzava puls u minijaturnom tigrastom bikiniju. Ovaj dezen dodatno ističe preplanuli ten i uvek izgleda seksi.

Dragana Džajić

Ćerka fudbalske legende verna je klasici – koja nikako nije dosadna, već naprotiv izgleda veoma seksi.

Elena Kitić

Pevačica je kraljica bikinija i izgleda jako seksi u narandžastom mini bikiniju. Odlično ga je stilizovala aksesoarima i nema sumnje da je prava diva.

***

BONUS VIDEO: Hit kupaći kostimi u kineskoj prodavnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram