Luksuzni parfem ili spa vikend za samo 100 dinara? Evo šta je potrebno da uradite

Foto: Promo

Drage dame, sigurne smo da se najbolje osećate kada ste negovane, sređene i obučene po poslednjoj modi, ali isto tako znamo da se svakodnevni izdaci često nametnu kao prioriteti na listi.

Kada ste poslednji put sebi priuštile luksuzni parfem ili uživanje u SPA vikendu i opuštanju sa voljenom osobom ili drugaricom? Kada ste bez griže savesti uživale u obilasku radnji i kupovini trendi odeće i aksesoara iz poslednjih kolekcija? Koliko puta ste merkale neku tašnu ili cipele, ali ste ih na kraju ipak otpisale kao bespotreban luksuz?

Pripadnice lepšeg pola su sklone tome da svoje potrebe i sitna zadovoljstva ostavljaju po strani jer je ipak važnije napuniti frižider i rezervoar automobila ili odvojiti deo plate u fond za porodično letovanje ili renoviranje stana. Razmislite samo koliko puta ste rešile da se počastite nečim što je isključivo za vas, ali ste ipak odlučile da to može da sačeka sledeću platu pa je u međuvremenu opet iskrslo nešto “važnije” ili “hitnije”…

Foto: Promo

Ukoliko se pronalazite u ovome, imamo sjajne vesti za vas! Sada veoma lako i jednostavno možete doći do stavki sa vaše wish liste i to zahvaljujući Mozzartu. U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene, a iako naša zemlja ne učestvuje, ovo sportsko dešavanje može biti veoma zanimljivo za vas. Kladite se na Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene, rešite dnevni zadatak i osvojite neku od 20 nagrada svakog dana. Ne treba da vas brine ni ako su vam ženski fudbal i klađenje apsolutne nepoznanice jer da biste ušli u konkurenciju za nagrade uopšte nije potrebna neka velika kvota. Uostalom, ako “najvažnija sporedna stvar na svetu” za vas predstavlja “španska sela”, tiket za vas uvek može odigrati vaša jača polovina, kolega ili drug.

Zabavite se i sa minimalnom uplatom od sto dinara po tiketu možete da osvojite Samsung Galaxy Z flip 4 u zlatnoj boji, vikend za dvoje u hotelu Ramonda, vaučere za šoping, premium parfeme ili romantičnu večeru i druge vredne nagrade. Sada je vreme da priuštite sebi stvari i iskustva o kojima maštate. Pratite dnevne uslove svakog dana, igrajte i budite Mozzart pobednice!