Kupaći iz nove kolekcije Kim Kardašijan su ludilo

Kim Kardašijan Foto: SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Ime kolekcije je "Insane" i s nestrpljenjem se očekivala mesecima.

Posle nekoliko meseci nagoveštaja uz tag Skims Swim na Instagramu, Kim Kardašijan je i i kupaćih kostima.

Kim
Foto: SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia

„Tako sam uzbuđena što ću vas videti kako plivate, to je tako ludo (insane). Stvarno sam želela komade za svako telo. Ako ste hteli da se pokrijete i koristite sarong, ako hoćete da pokrijete ruke – možete, ako želite trouglasti top ili da potpuno prekrijete grudi, različite zadnjice – samo izaberite. To je kao s Lego kockicama…Možeš da sakriješ i naglasiš delove tela koje želiš“, napisala je Kim na Instagramu.

Kim
Foto: SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia

I iako modeli i boje zaista deluju odlično i udobno, a potpuno možemo da ih zamislimo da dobro stoje na preplanuloj koži, ne možemo da se ne setimo masovnih komentara žena o lošem kvalitetu SKIMS komada.

Kim
Foto: SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Setimo se TikTok objave Adrie Barić koja je skupila 1,6 miliona lajkova u kojoj kaže: „Šta je ovo? Mislila sam da su SKIMS dizajnirane kako bi istakli moje obline. Izgledam kao Vini Pu koji nosi dva broja manji donji veš.“

@adriabarich since no one said it: 〰️ #fyp #foryou #BoseAllOut #skims #shapewear #bodypositivity @skims @skimsbykimkardashian @kimkardashian.westt ♬ Rasputin (Single Version) - Boney M.

Osim toga, devojke su na mrežama pisale i da je kvalitet SKIMS steznika i ostalih stvari loš, pa ostaje da se vidi kakve će kritike biti kad budu isprobale nove kupaće kostime.

Kim
Foto: SKIMS via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Svi komadi su dostupni od XXS do 4X a cene variraju od 32 do 108 dolara. 

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram