Krisi Tajgen: Izvadila bih silikone, ali ne želim da umrem

Moda i lepota 06. mar 202015:27 > 11. maj 2021 12:12
Krisi Tajgen
Krisi Tajgen; Foto: Profimedia.rs

Krisi Tajgen otkrila je da žali zbog toga što je ugradila silikone u grudi i da bi ih rado izvadila, ali se plaši operacije.

„Operisala sam grudi kada sam imala 20 godina. Uradila sam to jer sam bila model za kupaće kostime. Mislila sam, ako ću već pozirati ležeći na leđima, želim da one uvek dobro stoje. Ali onda sam rodila dvoje dece i one su se napunile mlekom i izduvale, tako da sam sada sjebana“, rekla je Krisi za britanski Glamour.

Sada tu odluku smatra jednom od glupljih i volela bi da izvadi implante, ali se plaši operacije.

„Mislim da bi implante trebalo menjati svakih 10 godina. Ali, kad imaš decu, razmišljaš o rizicima operacije i misliš: ‘Ne želim tako da umrem, na operaciji grudi'“, objasnila je bivša manekenka.

Dodala je da joj je važno da njenim mladim pratiocima stavi do znanja da kad poznati izgledaju savršeno na naslovnicama magazina, to obično nije bez neke pomoći.

„Ne možeš da pustiš ljude da misle da je sve savršeno. Svako filtrira svoja sranja, tako da zaboravljamo kako zapravo izgleda normalno lice i telo. To nije fer, to je laganje ljudi. Ali isto tako, dok učiš decu da se dobro osećaju u svojoj koži, želiš da im kažeš sve što možeš i pustiš ih da sami odluče“, rekla je Krisi i priznala da su joj upravo deca promenila odnos prema sopstvenom telu.

„Nekad sam se merila svako jutro, podne i veče. Za svaki obrok sam znala koliko ima kalorija. Tako sam funkcionisala osam godina da bih održavala željenu kilažu. Ali, sve se promenilo s Lunom i Majlsom, sad se dobro osećam sa svojom novom normalnom težinom“.

Časopis People je istakao da je Krisi uvek bila otvorena što se tiče operacija, ali da operaciju grudi dosad nije spominjala. Pre nekoliko godina otkrila je i da je imala liposukciju pazuha i da je to istovremeno najbolja i najgluplja stvar koju je u životu uradila. Ipak, objasnila je da joj se masnoća na tom delu tela vratila i da će uskoro morati da ponovi tretman.