Kopirali smo autfite s ulica Kopenhagena dostupne u Srbiji

Foto:Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia/- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sada je ono savršeno razdoblje kada nije ni previše hladno ni previše vruće - što otvara prostor za slojevito oblačenje i igranje sa letnjim i zimskim komadima. Najbolju modnu inspiraciju pronašli smo na ulicama Kopenhagena, odakle smo s odećom dostupnom u Srbiji kopirali tri autfita.

Najbolje obučene žene sveta ispratile su Nedelju mode u Kopenhagenu, a njihove šik kombinacije su nam već nedeljama vodič u oblačenju.

Klima skandinavskog grada odgovara vremenskim prilikama u Srbiji ovih dana. Vrućine su prošle, pa ponovo možemo da nosimo jakne, kardigane, dukseve, blejzere.

Jesenja moda podrazumeva slojevitost, uparivanje letnjih komada sa zimskim, nošenje haljinica sa čizmama i topića sa blejzerima. Kombinacije su beskrajne, a na vama je da se poigrate.

Ali nam svima dobro dođe i malo inspiracije za dane kada nemamo ideja – zato smo izdvojili tri potpuno različita autfita koja lako možete da kopirate sa odećom dostupnom u Srbiji.

Seksi jesen

Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia; Slađana Đermnović; Stradivarius; Fashion&Friends; Planeta sport; Shoestar

Za dane kada vam dođe da se baš doterate i osetite zavodljivo, mini crna suknja je imperativ. Ove jeseni nosimo je sa najpopularnijim komadom sezone – kardiganom. Uz čizmice do kolena jednostavna crno bela kombinacija izgledaće perfektno.

Kardigan smo našli u Stradivariusu, suknja je Patrizia Peppe (Fashion&Friends), dok su čizme Shoestar. Sve zaokružite glamuroznim naočarima koje smo videli u Planeta sport.

Glam jesen

Foto:Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia; Slađana Đermanović; Koncept 45; Pull&Bear; Manual; Nine West

Da, znamo da paleta naših komada nije ista kao s ulica Kopenhagena, ali borde nijanse su svakako više jesenje. Dobre kožne pantalone su uvek odlična investicija za hladnu sezonu, a svetske trendseterke nose ih uz sportski duks, špicaste salonke i elegantnu torbu.

Braon kožne pantalone su Nanushka (Koncept 45), duks je Pull&Bear, cipele su Nine West a kožna torba Manual.

Ležerna jesen

Foto:- / Shutterstock Editorial / Profimedia; Slađana Đermanović; Fashion&Friends; H&M; Zara; Stradivarius; Avangardia

Za većinu radnih dana, nema komfornije kombinacije od širokih pantalona i sakoa. Dodajte pripijeni bodi i efektne aksesoare i imate spreman autfit. Umesto patika, kada vreme dozvoljava, uz tu klasičnu kombinaciju odlično idu i sandale.

Blejzer tople jesenje braon boje je Scotch & Soda (Fashion&Friends), pantalone su Zara. Bodi smo videli u Stradivarusu, pletenu torbu u H&M, a sandale u Avangardia ponudi.

***

Bonus video: Joga lica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram