Kontroverzna manekenka izašla na ulicu u kombinaciji koja izaziva lančani sudar

Foto:VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo ćemo gledati celo leto.

Manekenka Džoj Korigan je ovih dana prošetala u autfitu koji je na granici bizarnog i seksi. Niske kargo pantalone koje podsećaju na trenerku i jako izrezan bodi uz džombaste čizme su privukli pažnju fotografa, a ova kombinacija je najavila novi trend o kom su mišljenja podeljena.

Model
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Model
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoj je poznata po provokativnim izdanjima – providnim haljinama, seksi korsetima, niskim farmerkama, ali i po tome što je tužila kompaniju Epl.

Model
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoj je najavila tužbu nakon što su njene gole slike navodno procurile preko iCloud-a. Ona je tvrdila da su fotografije na kojima je naga bile javno objavljene mesecima pre skandala sa hakovanjem fotografija 2014. godine u koji je bilo uključeno preko 100 poznatih ličnosti, uključujući Dženifer Lorens, Kejt Apton, Rijane, Kare Delevinj i Kirsten Danst.

Džoj
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Epl je negirao da je hakovanje predstavljalo kršenje bezbednosti kompanije, iako su tada najavili da će uvesti nove, strože mere bezbednosti kako bi podaci svih klijenata bili bezbedni u klaudu.

Korigan je rekla za TMZ da je navodno obavestila Epl o hakovanju u julu, ali tvrdi da su joj rekli da je bila žrtva „fišinga“ (vrsta Internet prevare u kojoj se u osnovi radi o krađi identiteta i podataka) i da je mora da promeni lozinku.

Rekla je i da je sledila njihova uputstva, ali je više njenih slika bilo objavljeno nekoliko dana kasnije. Ona tvrdi da je posle toga Epl odgovorio na isti način. Posle velikog hakerskog incidenta, Epl je kontaktirao Džoj i negirao bilo kakve neregularnosti. Ona je tada najavila tužbu i ohrabrivala je i druge žrtve da učine isto.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram