Jedva smo našle Konstraktine cipele u Srbiji – i to za 1.000 dinara

Moda i lepota 04. maj 202213:21 > 14:07
Konstrakta
Konstrakta Foto: EBU Nathan Reinds/Eurovision Song Contest

Konstrakta je svoje cipele za nastup na Evroviziji dobila iz Hrvatske.

Konstrakta ostavlja utisak, ne samo svojoj pesmom koja nam se mota po glavama otkako je pobedila na takmičenju ‘Pesmu za Evrovizije’, nego i svojim vrlo promišljenim autfitima punim različitih motiva.

Ona je odlučila da će na takmičenju za Evroviziju u Torinu nositi – borosane.

Naime, kako piše Nova.rs, imala je određenih poteškoća u pribavljanju omiljene vrste obuće, budući da se borosane proizvode samo u Hrvatskoj. Kako govori izvor Nova.rs, organizatori sa RTS-a su nazvali glumca Dejana Aćimovića iz Zagreba, koji je uspeo da ih tamo pronađe za oko 250 kuna, što je negde oko trideset evra. On je potom kontaktirao reditelja Ogrestu, koji dolazi u Beograd i tako su Konstrakti dostavljene cipelice za nastup.

I mada su nekad bile rezervisane za tetkice u školi, mi nismo imale mira i sve više nas privlači ova obuća, te smo odlučile da potražimo ovaj model kod nas.

Prvo smo naišle na tamnoplave cipelice i to ni manje ni više nego na sajtu koji prodaje zaštitnu opremu – Novateks, i to po ceni od 2.160 dinara.

Foto: Novateks

 

Na platformi KupujemProdajem postoji širi izbor, ima ih u beloj i plavoj boji, a cene su od 1.000 do 1.800 dinara, mada mogu da se nađu i za manje, ali ipak malo drugačije.

Foto: Screenshot/ Kupujemprodajem

Takođe, sličnu verziju ove obuće, koja je malo više otvorena pronašle smo i u Grubinu. Cena je 5.490 dinara, a mogu se pronaći tamnobraon kožne sa crnim đonom, svetlosive od brušene kože sa belim đonom i još jedne, takođe od brušene kože sa crnim đonom – i to oker boje.

Foto:Promo/Grubin

*

Foto:Promo/Grubin

Foto: Grubin

Možda nisu bele kao Konstraktine, ali mogu da posluže.

***

Bonus video: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram