Kombinezon Monike Beluči – idealan za doček u svim godinama

Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kao što se događa u svakodnevnom životu, postoje odevni predmeti koji su siguran izbor u svečanim prilikama. Kroj koji odgovara različitim potrebama san je svake dame. Dugi kombinezon u crnoj boji svakako je jedan od njih. Ovaj komad već neko vreme ima počasno mesto u ženskom garderoberu, dobrim delom zahvaljujući svojoj laskavoj moći.

Iako su i modne piste i ulični stil ispunjeni kombinezonima u različitim formama, na svim listama i dalje prednjače oni crni, koji se po pravilu smatraju sofisticiranijim i elegantnijim, pogotovo kada padne noć.

Monika Beluči upravo je to dokazala svojim poslednjim pojavljivanjem u javnosti, piše City magazine.

Poznata italijanska manekenka i glumica plenila je lepotom na premijeri svog najnovijeg filma La Befana Vien Di Notte: Le origini.

Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Za odevnu kombinaciju je odabrala blago pripijeni crni kombinezon s dugim rukavima, V izrezom i kontrastnim reverima u američkom stilu, s odgovarajućim kaišem koji naglašava struk.

Monika je sve upotpunila čizmama na štiklu takođe u crnoj boji, čime je njen izgled poprimio sanjivu notu.

Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se ova dama priklonila jednostavnosti i klasici, mi ovaj izbor i te kako odobravamo. Isto razmišljamo i po pitanju odela, kao i male crne haljine, jer olakšavaju dugo premišljanje tokom priprema za posebnu priliku.

Kao što je Monika, koja ima 57 godina, dobro pokazala, crni kombinezon podjednako dobro izgleda i sa 20 kao i sa 50 ili 60 godina. Teško je ne poželeti krenuti njenim stopama u narednim, prazničnim danima.

***

Bonus video: Lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram