Kombinezon koji Jelena Rozga nosi već deset godina

Jelena Rozga
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena Rozga bila je jedna od poznatih gostiju u ovogodišnjoj Stori Hall of Fame, koja se održala u zagrebačkom Muzeju za umetnost i zanatstvo.

Iako je na svečanom događaju bilo nekoliko raskošno obučenih dama u golišavim haljinama, modelima dubokih dekoltea i ukrašenim svetlucavim aplikacijama, Jelena Rozga je dobila komplimente za svoj dobro skrojeni kombinezon, piše Zadovoljna.hr.

Tačnije, nosila je crni model modnog studija Arileo iz Splita koji je pokrenut 2003. godine, a iza kojeg stoje Marija i Jurica Pirić. Odabrala je „ziherašku“ žensku kombinaciju koja podseća na crno odelo i može savršeno da se uklopi u različite dnevne i večernje prilike.

Kombinezon je prvi put predstavljen u okviru Cro-a-Portera na reviji 2013. godine u obrnutoj kombinaciji boja – beli model sa crnim detaljima.

Modna revija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Za crveni tepih Jelena je nosila crni elegantni kombinezon dugih rukava ukrašen sa nekoliko belih detalja – izrezanom belom kragnom i delom kaiša u istoj boji sa zlatnim dugmadima, što je dodatno naglasilo figuru hrvatske pevačice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Elegantnu kombinaciju dopunila je sa crnim sandalama otvorenih prstiju sa visokom potpeticom i sa tankim kaišem ukrašenim svilenom ružom. Izdanje se odlično uklopilo sa crvenim lakom koji je nosila, a zaokružila ga je crnom mini kožnom tašnom i srebrnim minđušama.