Koji veo odabrati za venčanje? Tri modela biće apsolutni hit 2023.

veo svadba
Foto: Shutterstock

Veo je divan način da zaokružite svoj svadbeni look.

Uz venčanicu i cipele, veo je treći deo svadbene modne slagalice koja već na prvi pogled pokazuje kakav je modni stil, ali i ličnost same mlade.

Neke neveste odbacuju ga u potpunosti, dok druge biraju jednako popularne debele rajfove ili retro šeširiće s mrežicom. Ukoliko spadate među mlade koje ne mogu zamisliti svoje venčanje bez vela, sigurno će vas zanimati koji su trendovi za 2023. godinu, piše journal.hr.

Veo sa slojevitim rubom

Jedan od najpopularnijih trendova u svetu venčanja trenutno je dramatičan i dosad retko viđen veo sa slojevitim rubom. Veo koji podseća na starinske podsuknje koje smo viđali u pozorišnim predstavama, zapravo je vrlo efektan način da jednostavnoj venčanici date dozu dramatike.

Izuzetno fotogeničan i zanimljiv, ovaj veo sve se češće viđa na Instagram profilima posvećenim mladama, a mnogi dizajneri venčanica žure kako bi u svojoj ponudi i sami predstavili hit veo koji priželjkuju brojne mlade.

Veo s perlicama

Pearlcore proglašen je najvećim trendom za venčanja u 2022. godini, a pomama za perlicama nastaviće se i u 2023. godini. S obzirom na to da su beskrajno elegantne i posebne, to nimalo ne čudi.

Buduće mlade poludele su za nekitom, torbicama i cipelama ukrašenim retro perlicama, a posebno je moderan veo posut tim malim sedefastim kuglicama.

Dugačak i lepršav ili kratak i slojevit, veo s perlicama šarmantan je trend koji ćemo na stajliš mladama viđati cele godine.

Dug veo koji se nosi nisko

Zaboravite na veo u španskom stilu i druge bogato izvezene primere ovog tradicionalnog svadbenog komada. Dugačak, prozračan veo bez ikakvih detalja, koji se nosi nisko na raspuštenoj ili podignutoj kosi, biće izuzetno tražen kad krene sezona venčanja.

Ovakav romantičan veo izglično izgleda na putu do oltara, kao i na fotografijama, a jednako lepo pristaje uz venčanice svih krojeva i dužina.

Mašne su mikro trend koji je lako uklopiti u stajling

Dok veo za venčanje u tri navedena stila žari i pali među trendovima, tu je još jedan poželjan detalj, koji se lako može uklopiti u sva tri stila. Kako je u poslednje vreme porasla popularnost mašni za kosu, mnoge mlade nose ih u kosi umesto vela ili ljupkom mašnom upotpunjuju svoj veo.

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram