Ko je Ivana Popović, jedina političarka koja stilom parira Dubravki Đedović

ivana popović
Ivana Popović Foto: Instagram/ivanapopovic_sns

Jedna frizura joj je zaštitni znak.

Ivana Popović je srpska političarka i preduzetnica, koja pažnju privlači i svojim modnim stilom.

Rođena je 1989. godine, po obrazovanju je diplomirana ekonomistkinja, a nedavno je imenovana za državnu sekretarku u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ivana se godinama bavila izdavaštvom i bila na čelu dva časopisa.

Ona se u jednom trenutku iz Beograda preselila na nasleđeno porodično imanje u Krupnju gde se od 2018. godine bavila proizvodnjom džema. Pre tri godine dobila je nagradu za inovacije u agrobiznisu na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Od 2020. godine je bila odbornica u Skupštini opštine Krupanj, bila je i narodna poslanica u Skupštini Srbije, a mandat joj je prekinut kada je postavljena na novu funkciju u ministarstvu.

Osim što je aktivna na političkoj sceni Srbije, Ivana je aktivna i na društvenim mrežama. Među fotografijama koje postavlja na Instagram možemo da vidimo da je prava ljubiteljka mode, baš kao i ministarka energetike Dubravka Đedović.

Ivana naravno uvek izgleda pre svega formalno, ali svoj stil voli da „začini“ izborom zanimljivih materijala. Ona je velika ljubiteljka somota, koji je zimi uvek aktuelan, a nosi ga u brojnim poslovnim kombinacijama.

Tako smo je videli u ponoćno plavom, smelom plišanom odelu, ali takođe ima dva jako zanimljiva blejzera od somota.

Tamno zeleni sako sa cvetim dezenom uklopila je sa jarko crvenim karminom, a u pitanju je odevni komad koji nije nimalo lako izneti. Ivana je takođe nosila nešto „smireniju“ verziju blejzera od somota, koji ima etno motive. Posebno ženstveno izgleda sa mašnom u kosi.

Ivana je pokazala da su kompleti uvek odličan izbor kad je reč o poslovnim kombinacijama – njena siva peplum majica uz odgovarajuće pantalone izgleda jednostavno, a elegantno. Salonke sa šnalom i torba njenom autfitu dodaju malo glamura.

Političarka ima i zanimljiva ležerna izdanja. Široke crne pantalone i klasična majica su kombinacija s kojom nema greške, posebno ako se „razbije“ belom obućom.

A pokazala nam je i da ne beži od svetlih tonova u zanimljivom prugastom blejzeru, bež pantalonama i veoma hrabrim cipelama u zlatnoj nijansi.

Koje Ivanino izdanje vam se najviše dopada?

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram