Kostimi digli buru: Ko je Hurricane obukao tako za Evrosong?

Moda i lepota 12. maj 202116:14 > 08. nov 2021 11:51

Trio Hurricane predstavlja Srbiju na Evroviziji, a oko kostima su utisci prilično podeljeni - jedni ih porede s modnim egzibicijama "bugarskih maturantkinja", dok drugi u toj crnoj čipki i šljokicama vide pravi adut jer znaju ko stoji iza njih.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić trenutno se u Roterdamu spremaju za nastup na takmičenju za pesmu Evrovizije s pesmom „Loco, loco“, a portal Nova.rs dobio je ekskluzivne fotografije Hurricane iz bekstejdža.

U međuvremenu, videli smo da je za taj šou atraktivni trio konačno dobio kostime u kojima im je svakako udobnije nego u onim čuvenim kombinezonima s ogledalima.

Ipak, i ovi su izazvali baš dosta pažnje sa svom tom crnom čipkom i biserima, mrežicama, resama i prorezima.

„Kao bugarske maturantkinje“, smatraju neki.

No, ako bi pogledali malo bolje, shvatili bi da slične kreacije na svojim nastupima nose i svetske pop dive. Poput Madone, na primer, ili Lejdi Gage, Bijonse…

Nismo slučajno tu paralelu povukli – sve te zvezde nosile su kreacije Borisa Kargotića, koji stoji iza kostima Hurricane devojaka.

Dizajnerski profil Borisa Kargotića na prvom mestu uključuje njegov brend „DeMode“, čija je glavna ideja bila da se ženama ponudi efektan nakit, koji svaku ženu pretvara u ikonu stila. Usput se proširio na polje visoke mode, a biseri, kristali, šljokice, staklići ostali nezaobilazni deo odeće koju kreira, čak i patika ili teksas jakni.

U nastavku pogledajte još njegovih kreacija koje su ga učinile omiljenim dizajnerom scenskih kostima, ali i venčanica, upečatljivih večernjih toaleta… Kakve možda sanjaju i „bugarske maturantkinje“.

*

 

*

 

*

*

*

*

https://www.instagram.com/p/COBCzafLhlK/

*

*

*

*

*

 

*

*

*

 

https://www.instagram.com/p/CNBSkvKLzPG/

*

 

*

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram